NIEUWS

Edifier QD35: transparante luidspreker met aanpasbare achtergrondverlichting

De QD35 is een transparante luidspreker van audiomerk Edifier, althans de voorkant is transparant. De gebruiker kan kiezen uit verschillende lichteffecten om zijn luidspreker naar wens aan te passen aan de omgeving. Het niet-transparante deel van de behuizing is naar keuze zwart of wit.

Edifier QD35

De nieuwe QD35 van Edifier is een actieve tweeweg luidspreker die is voorzien van een middentoner.woofer met een diameter van drie inch en een conus van een aluminiumlegering. De QD345 pakt op bij 60 Hz . De tweeter met een diameter van één inch loopt door tot 40 kHz. Iedere driver heeft zijn eigen klasse D versterker en het totale vermogen is 40 Watt (15 Watt voor de tweeter en 25 Watt voor de middentoner/woofer). Cross-over komt voor rekening van een DSP (Digital Signal Processor).

Op het achterpaneel van Edifier QD35 bevindt zich een USB-A poort en een AUX-connector. Muziek kan ook draadloos via Bluetooth 5.3 met ondersteuning van LDAC worden aangeleverd.

Verder kan de QD35 worden gebruikt om een ander apparaat op te laden. TurboGaN ultrasnel opladen tot totaal 35 Watt werkt via USB-A- en USB-C-poorten. Geavanceerde technologieën, constant snel opladen, intelligente stroomverdeling en constante temperatuurregeling maken het proces veilig en efficiënt.

Dankzij verschillende vooraf ingestelde lichteffecten kan de gebruiker bij elke muziek of (bureau)omgeving de juiste sfeer creëren. Met behulp van de Edifier Connect App kan de gebruiker ook zelf lichteffecten creëren, klokken synchroniseren en de toonregeling gebruiken.

De afmetingen van de QD35 zijn 277,8 x 164,8 x 141,7 millimeter (B x H x D) en hij weegt 2,64 kilogram.

De QD35 van Edifier wordt door verschillende Nederlandstalige webwinkels aangeboden en we zien prijzen genoteerd staan tussen pakweg 160 en 185 euro.


EDITORS' CHOICE