NIEUWSRhapsody

Luistershow bij Rhapsody op 8 en 9 maart a.s. met Sigma Acoustics Ouverture en M15

Redactie Hifi.nl | 07 februari 2024 | Fotografie Fabrikant

De vlakbij Ravenstein gevestigde audiodealer Rhapsody zal op vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart a.s. een luistershow organiseren waarin een tweetal vloerstaande luidsprekermodellen van Sigma Acoustics van de Italiaanse meester Aldo Zaninello hun muzikale kunsten mogen laten horen. Op beide dagen zijn er drie sessies. Ga voor aanmelding naar de website van Rhapsody.

Op eerdere luistershows heeft Rhapsody de Orchestra 2.3 en 2.6 van Sigma Acoustics gedemonstreerd. De gasten waren positief verrast over de klank en prestaties van deze Italiaanse luidsprekers. Nu is het de beurt aan de meer bescheiden Ouverture Anniversario (8.900 euro per paar) en de gloednieuwe M15 (14.900 euro per paar). Ook deze zijn met Venetiaans vakmanschap en finesse ontworpen, gebouwd en afgewerkt. En dit alles met een uitzonderlijke prijs/kwaliteit-verhouding.

Uiteraard zullen passende bronnen worden gebruikt. De luistershows zullen plaatsvinden op vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart 2024. Elke dag zijn drie sessies gepland. Meer weten of aanmelden voor een sessie? Kijk dan op de website van Rhapsody.


EDITORS' CHOICE