NIEUWSRevox

De Revox Botanic is een plantenbak die muziek maakt

Het Zwitserse Revox heeft een bijzondere plantenbak gelanceerd genaamd Botanic. De Botanic is natuurlijk weerbestendig en kan het hele jaar buiten staan. Ja, je kunt er planten inzetten, maar de Botanic is ook een luidspreker. Dat is toch leuk?

Revox Botanic

De zomer is aangebroken, in elk geval op de kalender, en je zit buiten in je tuin omringd door bloeiende potplanten. Vanuit het niets komt muziek naar je toe. Revox Botanic maakt het mogelijk. De Botanic is een muzikale plantenpot, volgens de ontwerpers eenvoudig te gebruiken en aan te sluiten. Deze plantenbak is verkrijgbaar in twee maten: 50 x 50 x 50 centimeter (Botanic 50-2) en in twee versies van 70 x 70 x 70 centimeter. INV-HEX-luidsprekers van Revox zijn onzichtbaar maar onmiskenbaar in de zijwanden geplaatst. Ja, dat kost wat meer dan de Bluetooth-luidspreker op je tuintafel.

Revox Botanic: passieve luidspreker en plantenbak

De Botanic is een passieve luidspreker en kan met elke versterker worden gebruikt. Voor de best mogelijke weergave raadt Revox het gebruik van zijn DSP- versterkers aan. In de cross-over van elke INV-HEX-luidspreker is een high-pass geïntegreerd, die bedoeld is om te beschermen tegen subsonische signalen en tegelijkertijd dient als DC-beveiliging.

Revox INV-HEX

De speakers kenmerken zich door een breed stralingspatroon en kunnen elk maximaal 60 Watt aan. Dankzij een beschermde installatiemethode zijn de luidsprekers en plantenpot Botanic weerbestendig en kunnen ze ook flexibel buiten worden geplaatst. Het glasvezelmateriaal van de pot is UV-, vocht- en vorstbestendig. De grotere versie van Botanic is verkrijgbaar met twee (Botanic 70-2) of vier luidsprekers (Botanic 70-4). De impedantie is 8 Ohm per luidspreker of 4 Ohm voor de Botanic 70-4.

Revox Botanic werkt als een speciale bekabelde audio-oplossing en is geschikt voor zowel thuis- als zakelijke omgevingen: zowel in hotels en restaurants als in openbare gebouwen.

Revox Botanic: prijzen en leveringsinformatie

De Botanic luidsprekers zijn niet goedkoop. De adviesprijzen zijn als volgt:

Revox Botanic 50-2: 2.400 euro
Revox Botanic 70-2: 3.800 euro
Revox Botanic 70-4: 4.250 euro


EDITORS' CHOICE