Demodag Alles wat je wilde weten over hifi, van vinyl tot streaming op zat. 14 sept a.s. bij BL audio & art in Sluis

Redactie Hifi.nl | 09 september 2024 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer BL audio & art zal op zaterdag 14 september a.s. een demodag organiseren met een hele ruime opzet. Luidsprekers, streamers, versterkers en platenspelers van verschillende merken zullen hun opwachting maken. Belangstellenden moeten zich wel even van tevoren aanmelden want het aantal plaatsen is beperkt.

Demodag bij BL audio & art in Sluis op zaterdag 14 september 2024

Op zaterdag 14 september a.s. organiseert BL audio & art opnieuw een demodag in de showroom in Sluis. Bezoekers zijn van harte welkom tussen 11:00 uur en 17:00 uur met alle mogelijke vragen over hifi, van vinyl tot streaming.

De demodag wordt luister bijgezet door de aanwezigheid van Theo Wubbolts en Marc den Hartog die een aantal demonstraties van topcomponenten zullen verzorgen.

Wat zal er zoals worden gedemonstreerd? Op de planning staan doorlopende demo’s van Wilson Benesch P2.0, Opera Prima, streamers van Volumio,, versterker van SoulNote en de super audio CD-speler, platenspelers van Transrotor en Luphonic en de platenwasmachine van Watson’s. En nog veel meer!

Wie de demodag wil bezoeken wordt verzocht om zich aan te melden via het formulier op de website van BL audio & art of door een e-mail te sturen.

Meer weten? Kijk dan op de website van BL audio & art.

Adres en contactgegevens BL audio & art

BL audio & art
Rondweg 2
4524 JL Sluis

Tel. +31 (0)6 - 1512 5617
E-mail: info@blaudioart.nl


EDITORS' CHOICE