Bowers & Wilkins lanceert nieuwe kleuren voor de draadloze over-ear hoofdtelefoons Px7 S2e en Px8

Audiomerk Bowers & Wilkins heeft twee bestaande over-ear hoofdelefoons een verfbeurt gegeven. De nieuwe Px7 S2e Ruby Red heeft een dieprode afwerking, terwijl de nieuwe Px8 Dark Forest is afgewerkt met luxueus donkergroen nappaleder. De kleuren zijn een uitbreiding van het bestaande kleurenpalet.

Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins (B&W)heeft twee nieuwe hoogwaardige afwerkingen geïntroduceerd in zijn portfolio draadloze over-ear noise-cancelling hoofdtelefoons. De nieuwe afwerkingen Px7 S2e Ruby Red en Px8 Dark Forest vormen een uitbreiding op het reeds uitgebreide kleurenassortiment. Er is ook een McLaren editie van de Px8.

Lees ook onze recensie over de B&W Px8.

Hoofdtelefoons zijn modeartikelen. Gebruikers lopen er mee rond en de kleur wordt door veel kopers belangrijk gevonden. De twee nieuwe afwerkingen versterken de unieke benadering van het merk op het gebied van design, dat ervoor zorgt dat de hoogwaardige audioproducten er net zo goed uitzien als dat ze klinken. Beide nieuwe modellen blijven toonaangevende, bekroonde audioprestaties bieden die perfect passen bij hun verfijnde ontwerp en luxueuze materialen.

De nieuwe Px7 S2e Ruby Red en Px8 Dark Forest zijn vanaf 18 september 2024 verkrijgbaar voor respectievelijk 429 euro en 699 euro bij bowerswilkins.com en geselecteerde verkooppunten.

MERK

EDITORS' CHOICE