Exclusieve luistersessie met Danny Tielemans op zat. 2 nov. a.s. bij Authentic

Redactie Hifi.nl | 25 september 2024 | Fotografie Fabrikant

Op zaterdag 2 november 2024 zal audiodealer een evenement organiseren waarbij Danny Tielemans een exclusieve luistersessie van jazzmuziek zal verzorgen. Het aantal plaatsen is beperkt dus aanmelding is verplicht.

Authentic in Brussel nodigt de leden van de Authentic Clubs Majik, Selekt en Klimax graag uit voor een exclusieve jazzluistersessie op zaterdag 2 november 2024 met de bekende jazzkenner Danny Tielemans. Voortbordurend op het succes van vorig jaar, zal Danny bezoekers opnieuw meenemen op een reis door het gouden tijdperk van Jazz . Hij zal een aantal van zijn favoriete vinylplaten draaien , gedraaid op de legendarische Linn LP12 draaitafel en belooft een avond met ongelooflijk geluid.

Dit jaar gaat Danny misschien nog een stapje verder en introduceert hij Tiki jazz, een levendige mix die een nieuwe, opwindende dimensie aan de ervaring toevoegt. Zoals Danny het zelf omschrijft: “bereid je voor op een aantal stevige swingende, be-boppende, cool-breezing, latin-souling, bluesy en funky jazzklanken, met wat extra kruiden voor extra smaak.”

Bent u een liefhebber van jazzmuziek en wilt u dit graag ervaren op een van de beste high-end audiosystemen ? Dan mag u dit evenement niet missen. De toegang kost 60 euro, maar Authentic's Klimax en Selekt clubleden genieten van GRATIS en PRIORITY toegang.

Het aantal plaatsen is beperkt. Ga voor aanmelding naar de website van Authentic.


EDITORS' CHOICE