NIEUWSStassen Hifi

Stassen Hifi organiseert op 19 oktober a.s. een open dag met Marantz

Redactie HiFi.nl | 28 september 2024 | Fotografie Fabrikant

Vanaf oktober 2024 organiseert audiodealer Stassen Hifi maandelijks een open dag op een willekeurige zaterdag. Tijdens deze open dagen, die vrij toegankelijk zijn, staat elke maand een ander thema of merk centraal, waardoor bezoekers steeds iets nieuws kunnen beleven. Op 19 oktober a.s. is het de beurt aan Marantz.

Stassen Hifi Open Dagen

De open dagen zijn vrij toegankelijk, inschrijven is niet nodig en bezoeker kunnen binnenlopen tussen 10:00 en 16:00 uur. Data van de open dagen zullen o.a. gecommuniceerd worden via de website en de nieuwsbrief van Stassen Hifi.

Zaterdag 19 oktober 2024: Marantz voor het voetlicht

De eerste open dag vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024 en staat in het teken van de nieuwste producten van Marantz. Bezoekers kunnen onder andere kennismaken met het nieuwe stereo vlaggenschip Model 10, de compleet nieuwe actieve Horizon luidsprekers, de Model 60n netwerkspeler, de Model M4 multi-room versterker en de SACD30n CD speler van Marantz.



Luisterruimtes Palazzo

Daarnaast zijn alle andere luisterruimtes van het Palazzo te bezichtigen en te beluisteren. Dit biedt een unieke kans om de diverse audio-opstellingen en de hoogwaardige geluidskwaliteit van Stassen hifi zelf te ervaren. Of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Hifi, de open dagen van Stassen Hifi beloven een inspirerende en informatieve ervaring te worden.

Zoals gebruikelijk worden de gasten verwelkomd met heerlijke koffie en traditionele Limburgse vlaai, hetgeen zorgt voor een gezellige en gastvrije sfeer.

Meer informatie is te vinden op https://www.stassen.nl/open-dagen-bij-stassen-hifi.


EDITORS' CHOICE