NIEUWSIsoAcoustics

Grammy-winnende producer Dave Tozer gebruikt IsoAcoustics ISO-PUCK’s in zijn studio

Grammy Award-winnende producer en songwriter Dave Tozer gebruikt IsoAcoustics ISO-PUCK's om de luisteromgeving in zijn studio te optimaliseren. De innovatieve isolatieoplossingen van de Canadese fabrikant verbeteren volgens Tozer de akoestische prestaties van studiomonitoren om daarmee zijn creatieve proces te vergemakkelijken.

IsoAcoustics en Dave Tozer: technologie combineren met creativiteit

De Canadese fabrikant IsoAcoustics beheerst de kunst van luidsprekerisolatie om artiesten als Dave Tozer in staat te stellen optimaal te presteren en hun magie te laten werken. Dus hoewel de processen en werkprincipes van de IsoAcoustics-producten volledig geworteld zijn in wetenschap en natuurkunde, worden ze op een manier gebruikt die bevorderlijk is voor het creatieve proces.

IsoAcoustics ISO-PUCK’s: akoestsiche isolatie van de ondergrond

Dave Tozer, die heeft gewerkt met artiesten als John Legend, Snoop Dogg en Kanye West, prijst het positieve effect dat de ISO-PUCK's in zijn studio hebben gehad: “Het geluid is helderder en nauwkeuriger met een strakke basrespons.” Tozer’s lijst met medewerkers leest als een who's who van muziekroyalty. Als productieve songwriter en producer heeft Tozer hits en hitlijsten gemaakt voor talloze artiesten, waaronder John Legend, Kanye West, Justin Timberlake, Jay-Z en Snoop Dogg, hetgeen hem brede erkenning opleverde voor zijn innovatieve productiestijl. Zijn vermogen om muziek te creëren in verschillende genres getuigt volgens het persbericht van zijn opmerkelijke talent, vaardigheid en toewijding. Tozer vangt en neemt consequent die ongrijpbare magie op, en produceert muziek die diep resoneert met luisteraars op emotioneel niveau.

Om deze uitstekende resultaten te behalen, moet Dave Tozer kunnen vertrouwen op zijn monitoringsysteem. Om de output van zijn speakers te optimaliseren, heeft hij ze onlangs geüpgraded door ze op IsoAcoustics ISO-PUCK's te plaatsen. “Ik gebruik alle drie de modellen ISO-PUCK's in mijn studio,” zegt Tozer. “Ik heb pucks voor mijn near-fields, mid-fields en subwoofer, en die hebben een aanzienlijke verbetering teweeggebracht.” Door zijn vertrouwde monitorspeakers los te koppelen van hun respectievelijke ondersteunende oppervlakken, konden ze hun volledige potentieel realiseren.

IsoAcoustics heeft de kunst van luidsprekerisolatie geperfectioneerd door luidsprekers en audioapparatuur los te koppelen van de oppervlakken waarop ze rusten, of het nu de vloer, planken of bureaus zijn. De impact is opmerkelijk, omdat effectieve luidsprekerisolatie veel akoestisch nadelige effecten elimineert. Door trillingsoverdracht zowel in als uit de luidspreker te verminderen, zorgen de ISO-PUCK's ervoor dat deze trillingen de audiokwaliteit niet langer in gevaar brengen. Geen rammelende oppervlakken, geluidsoverdracht naar andere kamers of trillingen die terugkaatsen in de luidsprekerkast meer, maar alleen puur, ongestoord geluid. Het resultaat is een transparantere audio-ervaring met de volledige spectrale respons van de luidsprekers intact. “Het geluid is helderder en nauwkeuriger met een strakke basrespons,” aldus Tozer.

Meer weten? Kijk dan op de website van IsoAcoustics.

MERK

EDITORS' CHOICE