NIEUWSFormAtWood

Form At Wood maakt maatwerk houten wandpanelen voor decoratieve en akoestische doeleinden

Het in Polen gevestigde Form At Wood (FAW) maakt panelen voor decoratieve en/of akoestische doeleinden. De panelen zijn gemaakt van hout en FAW heeft een zeer ruime keuze aan kleuren, vormen en afwerkingen. Het bedrijf is ontstaan uit een passie voor origineel design en modern interieurdesign.

Form At Wood

Naast de passie voor het creëren van arrangementen die de zintuigen beroeren, zijn belangrijke elementen van de merkidentiteit van FAW de geest van de houtbewerkingstraditie die al drie generaties lang wordt gekoesterd en de gevoeligheid voor de schoonheid van de natuur en ecologische aspecten. Al deze waarden worden weerspiegeld in de unieke producten van Form At Wood. Exclusieve 3D-houten panelen zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie voor de originele styling van de ruimte om u heen.

Driedimensionale wanddecoraties van het merk Form At Wood worden herkend door vooraanstaande architecten en interieurontwerpers die op zoek zijn naar producten om gedurfde visies te realiseren en onconventionele arrangementen te realiseren. Producten van Form At Wood worden ook gewaardeerd door de grootste autoriteiten in de wereld van design, aangezien ze regelmatig onderscheidingen en prijzen winnen in bekende industriële competities, zoals de iF Design Award, German Design Award en Good Design Award.

De universele panelen van FAW zijn uitstekend geschikt voor residentiële interieurs en creëren daar een gezellige sfeer. Daarnaast harmoniëren ze perfect met commerciële ruimtes en openbare ruimtes, waardoor het prestige van verschillende instellingen wordt benadrukt. Het idee van het bedrijf FAW is om tijdloze panelen te creëren van edele houtsoorten, die een echte decoratie van het interieur zijn, de esthetische ervaring verrijken en tegelijkertijd uiterst functioneel zijn. Tegenwoordig is het merk FAW een kenmerk van creatief en modern design, waarvoor naast visuele kwaliteiten ook respect voor traditioneel vakmanschap en het milieu telt.

Ruimtelijke houten FAW panelen zijn een product dat is ontworpen om tijdloze, opvallende en functionele arrangementen te creëren, waarbij alleen de verbeelding de limiet is. Talrijke collecties en een breed scala aan producten stellen u in staat om de styling harmonieus af te stemmen op de dominante stijl in het interieur, individuele smaken en het gewenste decor. FAW houten decors zijn primair bedoeld voor wandmontage, maar ze zullen ook succesvol meubelfronten, plafonds of deurbladen decoreren.

Zes unieke collecties van driedimensionale decoratieve panelen zijn beschikbaar binnen het FAW productassortiment. Elke serie onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en karakter. De talrijke collectie van patronen bevat  zowel regelmatige als asymmetrische geometrische patronen, organische vormen geïnspireerd door de natuur en auteursontwerpen van bekende kunstenaars van wereldontwerp.

FAW panelen bestaan uit twee nauwkeurig samengevoegde elementen. De voorzijde van het paneel gemaakt van massief eiken-, Amerikaans noten- of essenhout, terwijl de achterzijde is gemaakt van waterbestendig berkenmultiplex met vierkante, ruitvormige en gelijkzijdige driehoeksprofielen. Dankzij deze constructie zijn de decoratieve panelen veel beter bestand tegen kromtrekken onder invloed van temperatuurschommelingen en vochtigheid, zodat ze jarenlang van hun betoverende uiterlijk genieten.

Ongeacht het model is de zijlengte van alle producten identiek (25 cm lengte), waardoor de ontwerper vrij verschillende modellen kan combineren en adembenemende composities kan creëren. Indrukwekkende wanddecoraties op basis van FAW houten panelen brengen een vriendelijke en warme sfeer in de kamer en geven het interieur een uniek karakter. Het eenvoudige en snelle proces van het bevestigen van de decors met montagelijm - dit is nog een reden waarom u zou moeten kiezen voor de unieke producten van het merk Form At Wood.

Meer weten en de collectie van Form At Wood bekijken? Kijk dan op de website van Form At Wood of de website van importeur Wallmakers.

MERK

EDITORS' CHOICE