Luistershow "If I Were A Rich Man" bij Alpha High End Brussel op 3 en 4 nov. a.s.

Ter gelegenheid van de vijfde verjaardag van de vestiging van audiodealer Alpha High End in Brussel zal een luistershow worden georganiseerd met de titel “If I Were A Rich Man” op zondag 3 en maandag 4 november, vanaf 11:00 uur. Om deze mijlpaal te markeren, zal Alpha High End ook digitale werken van fotograaf Gary Fass presenteren, genomen van alle uithoeken van de wereld.

“If I Were A Rich Man” (Which Audio Components Would I Buy?)

Tijdens dit nieuwe herfstevenement bij Alpha High End in Brussel kunnen bezoekers genieten van een demonstratie van de Martin Logan Neolith luidsprekers, die gedurfd design combineren met akoestische prestaties dankzij hun elektrostatische drivers en krachtige woofers. Gecombineerd met eindversterkers van Burmester type 909 Mk5 en voorversterker 808 Mk5 bereiken deze luidsprekers een indrukwekkende geluidskwaliteit.

Bovendien kunnen belangstellenden de nieuwe Wadax Studio Player ontdekken, een (SA)CD-speler die is voorzien van digitale ingangen zodat de geavanceerde DA-converter ook beschikbaar is voor externe bronnen. De Wadax Studio Player is bovendien een uitgebreide netwerkspeler en kan dus alle digitale wensen in een audioset vervullen.

Ten slotte zullen melodieën afgespeeld worden op de Transrotor Rondino draaitafel. Deze opmerkelijke draaitafel beschikt over een zorgvuldige constructie en geavanceerde technologieën, waaronder een omgekeerd hydrodynamisch lager en vrije magnetische aandrijving (FMD). Verkrijgbaar in een uitvoering met of zonder arm, complete versie met de TRA9-arm en MC Figaro cartridge, belooft het optimale geluidskwaliteit, perfecte isolatie van vibraties en een soepele werking.

“Dus, kom langs voor een moment van samenzijn bij Alpha High End Brussel, want het leven is muziek! En zoals gebruikelijk wordt een lichte snack aangeboden,” aldus de uitnodiging van Alpha High End.

De toegang is vrij maar bezoekers wordt verzocht om hun voorkeur voor een tijdstip kenbaar te maken via telefoon of e-mail (tel. 02 644 48 44, e-mail: brussels@alphahighend.be).

Wanneer? 3 november van 11:00 tot 18:00 uur, 4 november van 11:00 tot 22:00 uur
Waar? Alpha High End Brussel, Joseph Bensstraat 21, 1180 Ukkel


EDITORS' CHOICE