NIEUWSAudio Pro

Audio Pro lanceert twee WiiM-compatibele luidsprekers

De Zweedse fabrikant Audio Pro heeft een tweetal draadloze luidsprekers gelanceerd die zijn voorzien van het streaming-platform van WiiM. De A10 MKII is volgens de ontwerpers perfect voor kleine ruimtes met zijn compacte ontwerp en 50 Watt vermogen, terwijl de grotere C10 MKII ideaal is voor grotere kamers met zijn 80 Watt geluidssysteem met een 5,25-inch woofer en twee textiel dome tweeters.

Audio Pro A10 MKII en C10MKII WiiM Edition

Het WiiM Home OS vormt de kern van de producten van fabrikant WiiM. De nieuwe Audio Pro-luidsprekers zijn voorzien van dezelfde intelligentie en bieden een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring. Met de WiiM Home-app kan de gebruiker moeiteloos muziek, podcasts, audioboeken en internetradio beheren en luisteren vanaf één centrale plek. WiiM ondersteunt alle gangbare streaming-diensten en kan ook omgaan met lokale muziekbibliotheken. WiiM is tevens een multiroom systeem waarbij luidsprekers gekoppeld kunnen worden voor het synchroon afspelen van dezelfde muziek.

WiiM gapless playback ondersteunt tot 24-bit/192 kHz audiokwaliteit. Muziek speelt zonder onderbrekingen, zoals bijvoorbeeld op een live album. WiiM OS draait helemaal om flexibiliteit. Er zijn ook bekabelde aansluitingen De fabrikant heeft ook ingebouwde ondersteuning voor spraakassistenten zoals Google Assistant, Amazon Alexa en Siri toegevoegd voor handsfree bediening. WiiM OS op de Audio Pro A10 MKII en C10 MKII ondersteunt de gebruikelijke stteaming-functies, waaronder Apple AirPlay, Google Chromecast, DLNA, Spotify Connect en TIDAL Connect.

Elke kamer is anders  en daarom heeft Audio Pro de automatische kamercorrectiefunctie ontwikkeld. Deze slimme technologie past het geluid aan de ruimte aan voor de best mogelijke luisterervaring. Er is ook een uitgebreide toonregeling beschikbaar en een uitgebreide basbeheerfunctie.

Meer weten? Kijk dan op de website van Audio Pro.


MERK

EDITORS' CHOICE