Ayra C1

Raidho Acoustics uit Denemarken heeft verschillende productlijnen. Ayra is een luxe product waar in eigen huis drivers voor worden ontwikkeld. De topmodellen uit deze range zetten 100K euro op het prijskaartje. In een zomers nagenoeg lege luisterruimte staat de C1, het kleinste model uit de Ayra modellenreeks.

De zomer biedt altijd een kort moment tussen de hectiek van de internationale showagenda. Na de CES, de AES, Rotterdam, het Mediapark, München en de vele private importeursdagen, is het wachten op de IFA, IBC, London, de VAD en nog vele anderen. Vooral München was dit jaar een ongekend feest.

De consument kon kennismaken met veel topmodellen, die daadwerkelijk spelend op de show stonden. Raidho koos München om de Ayra luidsprekers te introduceren. De show had vooral stijl en ademde een enorm optimisme, alsof er geen subprime crisis, hoge olieprijs en Bosbelasting zouden bestaan. Maar, in tijden van economische malaise moet je juist durven investeren en ondernemen.

Deze zomer nodigt, gezien de temperaturen, niet erg uit om lang in de luisterruimte te zitten. Audiofi ele bezigheden staan op gespannen voet met de temperatuurstijging in ons land. Het leven zal zich meer op straat af gaan spelen en de tuin wordt huiskamer. Het wachten is op `all weather` high-end audio- en beeldsystemen voor in de tuin. In ieder geval is er wat ruimte voor het noodzakelijk onderhoud van de apparatuur die 7 x 24 uur in operationele dienst is. Driverbuizen verwisselen, bias inregelen, elco`s meten, akoestiek controleren, platenspelers naregelen, verdwaalde cd’s en platen terug in de archieven zetten en alle recensie-apparatuur die niet is opgehaald en bergen met folders en documentatie naar de opslagplaats rijden.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE