REVIEWMitsubishi

Mitsubishi HC9000D

Mitsubishi heeft een nieuwe projector geïntroduceerd: de HC9000D. Deze machine wordt in de markt gezet als een `high-end` 2D projector met de mogelijkheid voor 3D projectie. Daarvoor levert Mitsubishi optioneel actieve `shutter` brillen en een `emitter`. Music Emotion liet het projectiescherm zakken en beleefde spannende momenten in het hometheater...

De Mitsubishi HC9000D maakt gebruik van drie 0.61" SXRD 1080p panelen die zorgen voor een zeer hoog contrast. In combinatie met de Iris is maar liefst een waarde te behalen van 150.000:1 voor het diepste zwart. Om de beeldkwaliteit aan te passen aan de eigen smaak is de projector voorzien van Color Management System waarmee de helderheid van de zes kleuren kunnen worden aangepast, maar ook de kleurverzadiging en tint.

De HC9000D maakt gebruik van een HQV video processor om het beeld, van welke bron dan ook, te optimaliseren. De lichtopbrengst is 1100 ANSI Lumen. Verder is de HC9000D voorzien van een `Frame Rate Converter` welke het mogelijk maakt om onder andere 24P filmbeelden te kunnen weergeven.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE