NIEUWSMcIntosh

Quad & Audiolab

Redactie HiFi.nl | 08 september 2012 | McIntosh

Als tweede in de rij zien we QUAD, die veel luisterplezier garanderen met hun topproducten. Zij pakken vooral uit met ultranieuwe toestellen dus laten we je hier al even warm maken.

De eerste absolute nieuweling die aan bod komt is de nieuwe QUAD Platinum series. Be prepared  voor deze highlight die je ongetwijfeld van je sokken blaast…

Nog een primeur bij QUAD is de Elite set met onder andere de nieuwe Elite-QSP. De QSP Elite Stereo versterker is een doorontwikkeling van de befaamde QUAD 909 Stereo. Deze nieuweling is voorzien van de nieuwste technologieën en de beste audiofiele componenten die beschikbaar zijn in de markt.

Als derde highlight pakt QUAD uit met de nieuwe ESL-2812. Deze nieuwste elektrostatische luidspreker treedt trots in de voetsporen van de ESL-2805 en de ESL-2905. Benieuwd of hij zijn voorgangers kan verslaan…


Quad 23L 

Als laatste zien we bij Quad ook de 23L classic luidsprekers, die een ongelooflijke luisterervaring beloven, dus komt dat zeker zien!

Audiolab is eveneens van de partij bij New Transtec en ook zij beloven een hoogwaardige geluidskwaliteit in combinatie met geweldig vakmanschap. Even kijken waarop zij ons zullen trakteren:

Met de 8200DQ digitale stereo voorversterker leggen ze de lat meteen hoog. Deze 32-bit digitaal-naar-analoog converter / voorversterker heeft volledig gebalanceerde discrete klasse A analoge circuits, een speciale asynchrone USB-ingang, digitale filtering, ruime digitale en analoge ingang verbindingen en een Klasse A hoofdtelefoon versterker. 


Audiolab 8200MB

De 8200MB is een zware mono eindversterker met een 250 Watt continu vermogen. Voorzien van zowel gebalanceerde XLR als ongebalanceerde RCA ingangen is de 8200MB een capabele versterker.

De Audiolab 8200CDQ CD-speler met geïntegreerde voorversterker garandeert top functionaliteit. De bestaande digitale ingangen zijn verbonden door drie line-level analoge ingangen, waardoor de bron selectie en volumeregeling in hetzelfde analoge domein plaats vinden.

De 8200T is een van de eerste tuners die ook DAB ondersteuning biedt. Dit toestel is uitgerust met een van elke coaxiale en optische (Toslink) digitale uitgangen. 

MERK

EDITORS' CHOICE