Artikelen van Jamie BiesemansInterview Siegfried Amft, T+A: "Geluidskwaliteit blijft altijd op nummer één staan"

Gepubliceerd op 17 juni 2024
Auteur: Jamie Biesemans
Interview Siegfried Amft_5Zoals elk jaar had T+A op High End Munchen 2024 bijzonder veel te vertellen. Naast een aantal productintroducties lichtte het oerdegelijk Duitse merk de sluier van een nieuw platform dat zijn toekomstige producten zal aansturen. Daar willen we meer over weten, CEO Siegfried Amft!
lees verder>>

Review Sennheiser HD 620S: een gesloten hifi-koptelefoon van Sennheiser?

Gepubliceerd op 11 juni 2024
Auteur: Jamie Biesemans
2024-05-08 SennheiserHD_620SDe HD 600 en HD 650 van Sennheiser zijn dé klassiekers in de headfi-wereld. Met de HD 660 S2 bracht het 70-jarige merk al eerder een grote update uit. De HD 620S is echter nog iets helemaal anders: voor het eerst is er een gesloten koptelefoon in deze gerespecteerde familie van hifi-hoofdtelefoons, zodat je ook onderweg van die legendarische Sennheiser-sound kunt genieten. Hoe bevalt 'em?
lees verder>>

Interview Bill Low, AudioQuest: "Kabels negeren is zoals een Porsche met de goedkoopste banden"

Gepubliceerd op 7 juni 2024
Auteur: Jamie Biesemans
Bill LowHet is niet vaak dat er een kans is om te spreken met de charismatische maar ook idiosyncratische topman van AudioQuest. Op High End Munchen konden we Bill Low 'even' -nou ja, dertig minuten werden er negentig-vastgrijpen om met hem te keuvelen over AudioQuest, waarom Niagara geen powerconditioner is en welke upgrade je eerst moet uitvoeren.
lees verder>>

Review Sonos Ace: de eerste koptelefoon van Sonos

Gepubliceerd op 3 juni 2024
Auteur: Jamie Biesemans
Review Sonos Ace_7Het verschijnen van de Sonos Ace-hoofdtelefoon is even verrassend als voorspelbaar. Maar kan een merk dat groot werd met streaming speakers en soundbars wel een goede koptelefoon ontwerpen? Tijd voor een test!
lees verder>>

Interview Sean Kim van HiFi Rose: "We willen het voortouw nemen in de hifi"

Gepubliceerd op 1 juni 2024
Auteur: Jamie Biesemans
Interview HiFi Rose_2Een paar jaar geleden had nog niemand van HiFi Rose gehoord. Ondertussen staan de streamers en versterkers van het Koreaanse merk op vele verlanglijstjes. Over die steile opmars in de hifi-wereld en de samenwerking met Piega uit Zwitserland, daar wilden we meer over weten. Tijd voor een gesprek met Sean Kim, eindbaas van HiFi Rose.
lees verder>>

Review JBL Live Beam 3: Scherp geprijsde topoortjes met touchscreen

Gepubliceerd op 27 mei 2024
Auteur: Jamie Biesemans
2024-01-09 JBLLiveTWS3_5De nieuwe Live Beam 3 draadloze oordoppen zijn officieel niet de topmodellen van JBL. Maar LDAC-ondersteuning, een case met een touchscreen en veel functies klinken wel heel beloftevol. Maar is dat voldoende om deze oortjes voor onderweg en thuis geduchte uitdagers voor Bose, Sony en zelfs Apple te maken?
lees verder>>

Review Loewe multi.room amp: krachtpatser in schoendoosformaat

Gepubliceerd op 23 mei 2024
Auteur: Jamie Biesemans
Loewe multi.room amp_3Het succes van de Sonos Amp en de Powernodes van Bluesound tonen aan dat er wel vraag is naar compacte versterkers met streaming en HDMI-ARC. Loewe springt met de multi.room amp mee op de kar, gewapend met 2 x 300 Watt vermogen en functies die zowel muziekliefhebbers als installateurs zullen aanspreken.
lees verder>>

Review Canton Reference 9: Luxe-mini met vloerstaanderprestaties

Gepubliceerd op 16 mei 2024
Auteur: Jamie Biesemans
Canton Reference 9_9De Canton Reference 9 is een speaker die iets aparts probeert: volwassen basprestaties (en meer) bieden zonder een vloerstaander te zijn. Nochtans voelt een kleinere speaker voor sommigen als een compromis aan, een keuze die gemaakt wordt uit praktische overwegingen, niet uit liefde. Slaagt de Canton 9 om die vooroordelen te overwinnen?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE