Artikelen van Ronald de BoerReview Teufel Rockster Air 2: HiFi voor feestjes

Gepubliceerd op 4 maart 2024
Auteur: Ronald de Boer
2023-07-25 TeufelRocksterAir2De Teufel Rockster Air 2 zet een hoge standaard in de wereld van draagbare luidsprekers, waarbij het krachtige prestaties combineert met een draadloos en gebruiksvriendelijk ontwerp. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitenevenementen.
lees verder>>

Review Jamo S7-25F aangestuurd door Pioneer A-40AE en PD-10AE

Gepubliceerd op 7 januari 2024
Auteur: Ronald de Boer
Pioneer en Jamo_4Onlangs verschenen er een set Jamo S7-25F luidsprekers en twee fraaie Pioneer apparaten, de A-40AE versterker en de PD-10AE cd-speler, voor mijn deur. Niet veel later kon het luisteren beginnen.
lees verder>>

Review Canton GLE serie luidsprekers en Power Sub 12

Gepubliceerd op 25 november 2023
Auteur: Ronald de Boer
Canton GLE review_2De GLE lijn van de Duitse speakerfabrikant Canton bestaat uit een groot aantal luidsprekers zodat er voor iedereen een geschikte optie is, of je nou muziek- of filmliefhebber bent. Canton heeft geluidskwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan, dus we gaan eens een kijkje nemen wat de GLE-luidsprekers naast het aantrekkelijke prijskaartje te bieden hebben en uitzoeken waarom ze de aandacht trekken van audioliefhebbers over de hele wereld.
lees verder>>

Review: Marantz AV7706

Gepubliceerd op 18 april 2023
Auteur: Ronald de Boer
Marantz AV7706 Aan het eind van 2020 kondigde Marantz de komst van een nieuwe 8K surround AV-voorversterker aan, die naast 11.2 kanaals XLR- en RCA-preouts ook zou beschikken over de nieuwste snufjes op audio en video gebied. Die nieuwste snufjes? Wat audio betreft moet je dan denken aan Dolby Atmos, DTS-X, Auro 3D, IMAX Enhanced, DTS Virtual:X en meer. De AV7706 heeft niet alleen een beste lading aan audiocodexen aan boord, zo is er ook ondersteuning voor 4K 120hz, 8K 60hz, Dolby Vision, HDR10+, Dynamic HDR en HLG. Nog volop courant dus, deze 'instapper' uit het Marantz AV Pre-assortiment.
lees verder>>

Review ATI 1827: serieuze aanrader van Amplifier Technologies INC

Gepubliceerd op 13 september 2022
Auteur: Ronald de Boer
review ATI 1827_3Amplifier Technologies INC maakt al jaren top of the line -versterkers, maar pas sinds kort deze made in the USA -krachtpatsers ook in ons taalgebied te koop. Voordat mij gevraagd werd om de ATI 1827 te testen had ik dan ook nog nooit van het merk gehoord, maar toen ik eenmaal de specificaties en de andere producten van ATI onder de loep nam was ik daar aardig verbaasd over. In het portfolio van ATI bevinden zich versterkers van verschillende klassen, vermogens en formaten gemaakt van high end componenten met als doel maximale prestaties voor een lange tijdsduur.
lees verder>>

Review Yamaha RX A6A av-receiver en alleskunner

Gepubliceerd op 13 juli 2022
Auteur: Ronald de Boer
Yamaha RX A6A_1Yamaha, iedereen kent het merk. De Japanse fabrikant bouwt en ontwikkelt enorm veel producten op veel verschillende gebieden voor verschillende liefhebbers, van piano's en motoren tot consumentenelektronica, pro audio en nog veel meer. Vandaag staat er op de testbank een nieuw pareltje van de in Hamamatsu, Japan gevestigde techreus, de RX A6A AV Receiver.
lees verder>>

Review: Dynavoice CL-28 en CVB-V15

Gepubliceerd op 18 februari 2021
Auteur: Ronald de Boer
Review Dynavoice CL28In de luisterruimte heb ik de afgelopen weken kunnen beschikken over de twee grootste speakers uit de nieuwe Classic-lijn van Dynavoice, de Classic CL-28. Daarbij had ik de keuze voor een aanvullende subwoofer. Aangezien ik een groot filmfanaat ben, koos ik voor de grootste subwoofer die Dynavoice tot op heden gemaakt heeft: de 15 inch Challenger CSB-V15.
lees verder>>

Review: Belkin Soundform True Wireless in-ears

Gepubliceerd op 25 oktober 2020
Auteur: Ronald de Boer
Belkin SoundForm Draadloze earbuds zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden door het gemak en vaak ook de kwaliteit die ze bieden. Persoonlijk zit ik nog altijd vastgeroest aan oortjes met draad, maar ik begin het hele concept steeds meer te waarderen - en daar zijn deze Soundform True Wireless van Belkin medeverantwoordelijk voor.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE