Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlDutch Audio Event: zaterdag 30 en zondag 31 oktober

Gepubliceerd op 15 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Logo Dutch Audio EventDutch Audio Event mag op de agenda! Na afgelopen jaar en de uiteraard doorgeschoven editie staat ook nu de organisatie weer te popelen om het mooiste audio-evenement van het jaar te gaan organiseren. Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober opent Koningshof zijn deuren om alle bezoekers welkom te heten voor het allereerste Dutch Audio Event.
lees verder>>

De Optoma CinemaX P2 short throw projector zelf eens uitproberen?

Gepubliceerd op 8 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Optoma Cinemax P2De Optoma CinemaX P2 is de jongste Ultra Short Throw projector van Optoma, geschikt om al vanaf 26 centimeter vanaf de muur een 100 inch beeld te projecteren. Daarnaast is de P2 voorzien van een smart tv-systeem én een krachtige geluidsoplossing. Onze beeldexpert Eric Beeckmans is er voor zijn review al uitgebreid mee aan de slag gegaan, maar we zoeken ook twee lezers om de CinemaX P2 eens uit te proberen. Ideaal voor het aanstaande EK!
lees verder>>

Stevig nieuw aanbod bij Highender Audio

Gepubliceerd op 7 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
assortiment HighenderHighender Audio in Harskamp heeft in het afgelopen jaar uitgebreid de tijd genomen om de zaak eens flink te vernieuwen en op te frissen. "Al een tijdje wilden we ons meer gaan focussen op de verkoop van nieuwe apparatuur, naast de occasions wat we ook gewoon blijven doen", vertelt Menno de Vries. "Dit omdat we klanten ook beproefde combinaties willen kunnen aanbieden die garant staan voor een ultiem resultaat."
lees verder>>

Vertere Acoustics lanceert mm-element Sabre

Gepubliceerd op 4 juni 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-06-04 VertereAcousticsSabreHet in Groot-Brittannië gevestigde audiobedrijf Vertere Acoustics heeft een nieuwe mm-element gelanceerd genaamd Sabre. De nieuwe Sabre wordt met de hand gemaakt en heeft een hoge kwaliteit aluminium behuizing.
lees verder>>

Audio Forum nu ook in Nederland: eerste vestiging in Leidschendam

Gepubliceerd op 1 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Audio Forum EUZuid-Holland is een nieuwe audiospeciaalzaak rijker: Audio Forum heeft in Leidschendam zijn eerste Nederlandse winkel geopend. Je vindt de internationale detaillist in audio- en videoapparatuur, die voornamelijk actief is in Polen maar ook vestigingen heeft in Berlijn, Praag en Budapest, in de straat Kornoelje, op nummertje 3.
lees verder>>

Audio Show iEar' 2021: zaterdag 13 en zondag 14 november 2021

Gepubliceerd op 1 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Audio Show iEar 2018 introductiesGoed nieuws: de Audio Show iEar' mag weer op de kalender. In 2021 weer wel twee dagen a/v-feest in het Willem II Stadion in Tilburg!
lees verder>>

Dutch Audio Event: 30 en 31 oktober

Gepubliceerd op 1 juni 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Logo Dutch Audio EventDe uitgever van HIFI.NL en de organisatie achter de jaarlijkse XFI Audio Show zijn een samenwerking aangegaan om gezamenlijk een nieuwe show te organiseren: Dutch Audio Event. Dat is geen nieuws meer, maar de nieuwe datum voor de allereerste editie wel: zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021!
lees verder>>

Hifi, home cinema en home automation bij PUURavd (video)

Gepubliceerd op 28 mei 2021
Auteur:
Video bij PUURavdHet mag geen verrassing zijn dat we graag over de vloer komen bij PUURavd in Oostzaan, de speciaalzaak in audio, video en domotica. Er is dan ook regelmatig iets te beleven, zoals de Ultra High End Show, de Nieuwsjaarsshow met Goldmund en Kharma, of een heerlijke themamiddag met Songs of Protest. En als dat niet het geval is, dan bedenken we zelf wel een reden; zoals de Hi-Visit afgelopen voorjaar, of deze op maat gemaakte thuisbioscoop bij een tevreden klant thuis.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE