Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlNieuwe luidsprekers van EPOS en JM Reynaud deze week op demo bij King Audio

Gepubliceerd op 6 februari 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-04-12 EposES-14NKing Audio in Velp heeft het assortiment in januari aangevuld met de luidsprekers van JM Reynaud. Ook heeft de speciaalzaak de gloednieuwe Epos ES14N luidsprekers van Karl-Heinz Fink om huis gehaald. Reden genoeg om de gehele week demo's te verzorgen rond deze twee merken! Je bent tot en met zaterdag 11 februari op afspraak van harte welkom, de speakers staan aangesloten op de erg fraaie Canor AI 1.20 puur klasse A-versterker.
lees verder>>

GoldenEar luidsprekersets te beluisteren bij jouw dealer!

Gepubliceerd op 6 februari 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-03-12 GoldenEarTritonOneHet Amerikaanse GoldenEar heeft sinds enkele jaren ook aan deze kant van de oceaan een wat stevigere basis, toch zeker waar het vertegenwoordiging en dealerschap in de Benelux betreft. Sterker nog, je kunt de komende maanden een luisterafspraak maken bij een dealer bij jou in de buurt, en het team van moederbedrijf AudioQuest zorgt ervoor dat de juiste set ter plaatse demonstratieklaar zal staan.
lees verder>>

Review LyriTech Moon River 8: zo simpel kan het zijn

Gepubliceerd op 31 januari 2023
Auteur: René van Es
Lyric Moon River 8_4Bezoekers van de Audio Show iEar' 2022 konden al uitgebreid kennismaken met de LyriTech luidsprekers, in het bijzonder met de Moon River 8 die twee dagen heeft staan spelen. In een mooie combinatie met een Thivan buizenversterker trok de luidspreker behoorlijk wat aandacht. Waarna in de eerste week van januari wij al konden beschikken over een ingespeelde set. Zodat ook lezers die de show niet konden bezoeken nu toch virtueel kennis kunnen maken met deze Moon River 8.
lees verder>>

Review Hegel P30A voor en HD30A eindversterker: nieuwe eindbazen uit Noorwegen

Gepubliceerd op 29 januari 2023
Auteur: Jamie Biesemans
2023-01-04 Hegel-H30A-P30ADe voorbije jaren ligt de nadruk bij Hegel op geïntegreerde versterkers met ingebouwde streaming (met een kleine uitstap richting phono-voorversterking in de vorm van de V10). Maar nu is weer tijd om aandacht te besteden aan dat deel van de high-end wereld waar voor- en eindversterking in een aparte behuizing hoort te zitten. In primeur gingen we aan de slag met de HD30A en P30A. Of zoals Hegel het stelt: de Conductor en de Orchestra. Twee nieuwe eindbazen van het Noorse merk.
lees verder>>

Review Focal Utopia 2022 hoofdtelefoon: Dromen met muziek op de oren

Gepubliceerd op 27 januari 2023
Auteur: René van Es
2022-09-16 FocalUtopiaHeadphoneNieuwe generaties hoofdtelefoons kennen moderne conusmaterialen, krachtiger magneten, meer draagcomfort en een veel betere geluidkwaliteit. Zoals deze Focal Utopia 2022 met de Naim Uniti Atom HE, een heerlijke combinatie die niet snel vergeten zal worden.
lees verder>>

Review Bowers & Wilkins Px8: 5-sterren-headfi

Gepubliceerd op 7 januari 2023
Auteur: Quintijn Bulterman
2022-09-28 BenWPx8_11Toen we enige tijd geleden de Bowers & Wilkins Px7S2 hebben getest, gingen we door een emotionele achtbaan. We waren verrast, verblijd, verward en verbaasd. Totdat we te horen kregen dat er nog een model boven zou komen. Dat is de PX8 geworden. En na weken lang wachten, hebben we de Bowers & Wilkins Px8 eindelijk goed kunnen beluisteren en testen. Maar maakt de Px8 de belofte waar? En van ons weer 'B&X'-gelovigen?
lees verder>>

Review Harbeth M40.3 XD: Grootse Britten

Gepubliceerd op 26 december 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Review Harbeth M40-3 XD Harbeth associeerden we altijd met compactere monitors die regelmatig op shows fijn staan te spelen. Maar het kan ook anders, zoals we ontdekten toen we enigszins onbezonnen toehapten om aan de slag te gaan met de M40.3 XD, de referentiespeaker van de Britse bouwer. Want soms is 'monitor' allesbehalve een synoniem voor boekenplankspeaker.
lees verder>>

Even voorstellen: NL-hifi van Modus Audio

Gepubliceerd op 23 december 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
Modus Audio SPR01"Onberispelijke weergave en het live 3D-gevoel zijn onze uitgangspunten", aldus het team van Modus Audio. "Wat er in de opname zit, wordt er ook uitgehaald. Jarenlange luisterervaring gaan hand in hand met meetresultaten, waarbij echter de luisterervaring de doorslag geeft." We raakten geïnteresseerd in de prestaties van het jonge merk op het Dutch Audio Event en inmiddels is Ruud Jonker in zijn luisterruimte met een Modus Audio-versterker aan de slag, dus we stellen Modus graag even wat uitgebreider aan je voor in de aanloop naar die review.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE