Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlGoldenEar luidsprekersets te beluisteren bij jouw dealer!

Gepubliceerd op 3 oktober 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-03-12 GoldenEarTritonOneHet Amerikaanse GoldenEar heeft sinds enkele jaren ook aan deze kant van de oceaan een wat stevigere basis, toch zeker waar het vertegenwoordiging en dealerschap in de Benelux betreft. Sterker nog, je kunt deze zomer een luisterafspraak maken bij een dealer bij jou in de buurt, en het team van moederbedrijf AudioQuest zorgt ervoor dat de juiste set ter plaatse demonstratieklaar zal staan.
lees verder>>

Review Gauder Arcona 60 Mk II luidsprekers: hoogstandje uit ons buurland

Gepubliceerd op 1 oktober 2022
Auteur: René van Es
Gauder Arcona 60 Mk II Keramik Gauder Akustik heeft de naam van de eigenaar Roland Gauder meegekregen, al heet het moederbedrijf eigenlijk nog steeds Isophon. Isophon was een luidsprekerfabrikant met een ellenlange historie waarvan de licenties al jaren geleden zijn verkocht aan Bosch, maar Gauder behield het recht op de naam Isophon. Gauder heeft bij onze oosterburen een grote reputatie op het gebied van luidsprekers ontwerpen en bouwen. Die reputatie schept verwachtingen, dus met veel plezier stel ik een set Arcona 60 Mk II luidsprekers op in mijn luisterruimte. Op jacht naar de schat uit Renningen.
lees verder>>

Voorbereiding van Dutch Audio Event op 8 en 9 okt. komt op stoom en er staan heel veel merken

Gepubliceerd op 27 september 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
2022-09-27 DutchAudioEvent_2021_1De voorbereidingen van het Dutch Audio Event dat plaats zal vinden op zaterdag 8 en zondag 9 oktober zijn in volle gang en het belooft een prachtige en veelzijdige audiobeurs te worden. Niet alleen zijn er meer dan 200 merken en 66 exposanten in 62 luisterruimtes aanwezig, maar er zullen gastoptredens zijn van artiesten en lezingen van techneuten over audioapparatuur en muziekweergave.
lees verder>>

Programma Auditorium Dutch Audio Event, zoals bekend tot op heden

Gepubliceerd op 27 september 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
Grimm op DAE 2021Het Dutch Audio Event is een audiobeurs waar meer dan 200 merken en 66 exposanten aanwezig zullen zijn. Er is echter ook een programma van muziek en sprekers die niet direct iets met een merk te maken hebben. Graag geven we een overzicht van het programma in het Auditorium, zoals bekend tot heden.
lees verder>>

Onderweg Roon

Gepubliceerd op 21 september 2022
Auteur: Jamie Biesemans
2022-09-21 Roon2.0_10Met versie 2.0 introduceert Roon Labs een functie in Roon waar veel vraag naar was: een mobiele modus. Dankzij een aparte app en wat netwerkvernuft kun je nu overal muziek afspelen uit je Roon-bibliotheek. WiFi niet nodig.
lees verder>>

Review Linn Klimax LP12 platenspeler: Een rots in de analoge branding

Gepubliceerd op 14 september 2022
Auteur: René van Es
Linn Klimax LP12_3Linn was op Dutch Audio Event 2021 aanwezig met onder meer de toen gloednieuwe Klimax LP12 platenspeler. Overdag werd deze platenspeler gedemonstreerd aan alle geïnteresseerden die gedurende DAE een bezoekje aan de ruimte van de Schotten brachten, en aan het einde van de show exclusief aan onze eigen Rene van Es. Zijn Linn Klimax LP12 review verscheen vervolgens in ons Hi-fidelity jaarboek, maar werd nooit -zo ontdekten wij vandaag- online gepubliceerd. Dat zetten we bij dezen graag recht!
lees verder>>

Noir et Blanc Brussels Hifi Show 2022 : 5 et 6 novembre

Gepubliceerd op 9 september 2022
Auteur: Redactie Hifi.nl
Hi-Visit Noir et BlancSamedi 5 et dimanche 6 novembre aura lieu la première édition du Noir et Blanc Brussels Hifi Show 2022. Un événement ambitieux de deux jours, organisé par le spécialiste audio du même nom. Il s'agit du plus grand salon audio que Noir et Blanc ait organisé jusqu'à présent. Pour cette occasion, Noir et Blanc a loué pas moins de 20 salles de démonstration dans le BluePoint Brussels. Aujourd'hui, nous sommes heureux de partager les premiers détails. Nous soutenons Noir et Blanc en tant que partenaire média. Nous serons également présents au salon les deux jours.
lees verder>>

Wilson Audio Alexia V: gewichtige vloerstaande luidspreker

Gepubliceerd op 9 september 2022
Auteur: Sinan Kökbugur
2022-09-09 WilsonAudioAlexiaVDe Amerikaanse luidsprekerfabrikant Wilson Audio heeft een nieuw product gelanceerd genaamd Alexia V. Nee, dit is geen prinses maar een vloerstaande luidspreker van een hoog niveau. De nieuwe Alexia V profiteert van verschillende optimalisaties die zijn geïntroduceerd in de onlangs herziene Chronosonic XVX en Alexx V en is verder verbeterd op meer dan dertig verschillende punten.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE