Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlKennismaken met nieuwe showroom Aelivé hi-fi & smarthomes te Baarn

Gepubliceerd op 30 november 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
Aelive speeddaten_1Ook zo benieuwd naar de gloednieuwe showroom van Aelivé hi-fi & smarthomes in het Utrechtse Baarn? Dat treft, want op vrijdag 8 en zaterdag 9 december is iedereen van harte uitgenodigd kennis te maken met Aelivé tijdens het 'speed-date' event.
lees verder>>

Review Canton GLE serie luidsprekers en Power Sub 12

Gepubliceerd op 25 november 2023
Auteur: Ronald de Boer
Canton GLE review_2De GLE lijn van de Duitse speakerfabrikant Canton bestaat uit een groot aantal luidsprekers zodat er voor iedereen een geschikte optie is, of je nou muziek- of filmliefhebber bent. Canton heeft geluidskwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan, dus we gaan eens een kijkje nemen wat de GLE-luidsprekers naast het aantrekkelijke prijskaartje te bieden hebben en uitzoeken waarom ze de aandacht trekken van audioliefhebbers over de hele wereld.
lees verder>>

Luistershow met Chord Electronics op 8 en 9 dec. a.s. bij Number One in Leiden

Gepubliceerd op 22 november 2023
Auteur: Redactie HiFi.nl
2023-11-22 ChordUltimaHifi Studio Number One zal op vrijdag 8 december en zaterdag 9 deember a.s. een luistershow organiseren waarbij componenten van de Britse audiofabrikant Chord Electronics centraal zullen staan. De luistershow zal op vrijdag worden verdeeld over twee luisterruimtes. De toegang is vrij maar belangstellenden wordt verzocht zich van te voren per e-mail in te schrijven en een voorkeur voor een tijdslot op te geven.
lees verder>>

Verslag Audio Show iEar' 2023: AV-plezier op grote schaal

Gepubliceerd op 20 november 2023
Auteur: Jamie Biesemans
Verslag Audio Show iEar 2023Een ding is zeker: de status van de Audio Show iEar' als grootste en misschien toegankelijkste AV-show van de Benelux is veilig gesteld met editie 2023. Het was bijzonder druk, en verveelde gezichten zag je er nergens. Een mooi cadeautje voor de winkel die dit jaar twintig jaar oud is, maar vooral aan de muziekliefhebber.
lees verder>>

Piega SA gaat HiFi Rose distribueren in Nederland

Gepubliceerd op 20 november 2023
Auteur: Redactie HiFi.nl
Hifi Rose RA180_2HiFi Rose, dat bekend staat om zijn hoogwaardige digitale- audiospelers en streamingoplossingen, wordt per november in Nederland gedistrubueerd door Piega SA. Livet Audio, de importeur van Piega in Nederland, zal als agent nu ook voor HiFi Rose het primaire aanspreekpunt zijn in Nederland.
lees verder>>

Showprimeur Rotel RAS-5000 op Audio Show iEar' 2023

Gepubliceerd op 19 november 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
Rotel RAS-5000In het rijtje van interessante primeurs die de organisatie van de Audio Show iEar' naar Tilburg heeft weten te halen, hebben we op de zondagmiddag van het tweedaagse AV-feestje nog een mooi laatste nieuwtje: over de RAS-5000 van Rotel. De gloednieuwe ge√Įntegreerde klasse AB versterker van de Japanners is namelijk pas deze week ge√Įntroduceerd, maar meteen al w√©l in het Willem II stadion te vinden.
lees verder>>

Audio Show iEar' 2023 HIFI Awards: de 10 winnaars!

Gepubliceerd op 19 november 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
iEar Awards 2023 product winnaarsNet als op voorgaande edities is HIFI.NL mediapartner en zijn we met een stand aanwezig om al vanaf de show nieuwsberichten te delen in de loop naar het uitgebreide verslag na het weekend. En net als ieder jaar zijn we op de zondag van de show langs de velden gegaan om de felbegeerde Audio Show iEar' HIFI Awards uit te delen. Maar liefst 10 stuks, om precies te zijn. Want het zijn er 13 in totaal, maar de 3 redactionele Awards (Beste Sound, Beste Experience, Beste Stand) hebben we traditioneel op de zaterdagavond door Jan Douwe Kroeske uit laten reiken.
lees verder>>

Audio Show iEar' 2023: uitreiking HIFI awards

Gepubliceerd op 18 november 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
iEar Awards 2023De Audio Show iEar' is een tweedaags event, waarbij het WIllem II stadion in Tilburg op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur is geopend voor het publiek. Dat is echter nog niet het hele verhaal, want de gehele line-up van deelnemende merken wordt steevast door de organisatie van iEar' uitgenodigd voor een feestelijk diner op de zaterdagavond. En bij een feestelijk diner horen feestelijke Awards. 
lees verder>>

EDITORS' CHOICE