Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlReview Cambridge Audio CXN100: goed, beter, best

Gepubliceerd op 31 maart 2024
Auteur: Harro Tillema
Cambridge CXN reviewCambridge Audio heeft onlangs de nieuwe netwerkspeler in haar succesvolle CX-serie geïntroduceerd. Deze nieuwe CXN100 maakt volgens de fabrikant een flinke sprong in performance ten opzichte van de CXN V2 voorganger. Is dit in de huidige streaming markt genoeg om de veeleisende muziekliefhebber blijvend aan zich te binden? Lees snel verder.
lees verder>>

Pro-Ject Vinyl Essentials: speciale testplaat voor het optimaal afstellen en testen van draaitafels

Gepubliceerd op 28 maart 2024
Auteur: Sinan Kökbugur
2024-03-28 Pro-JectAudioVinylEssentials_2De Oostenrijkse draaitafelfabrikant Pro-Ject Audio heeft een testplaat ontwikkeld voor het afregelen, optimaliseren en testen van platenspelers. De Vinyl Essentials testplaat is in feite testgereedschap met eenvoudig te volgen instructies en metingen die iedereen kan begrijpen.
lees verder>>

Roon Nucleus One : un serveur musical abordable

Gepubliceerd op 21 maart 2024
Auteur: Pierre-Benoît Sepulchre
2024-03-19 RoonNucleusOneServerSi Roon Labs est un fabricant de logiciels, celui-ci fournit également du matériel entièrement dédié à l’utilisation du logiciel maison. Le serveur Nucleus One sortira au mois de mai, une solution beaucoup plus abordable que le serveur Titan.
lees verder>>

Review Stack Audio AUVA EQ isolators: remedie tegen ongewenste trillingen

Gepubliceerd op 12 maart 2024
Auteur: René van Es
AUVA EQ_1Goede isolatie tegen trillingen van buitenaf is net zo belangrijk als het tegenhouden van trillingen uit een apparaat die worden doorgegeven aan een audiorek. Wat op zijn beurt versterkers, dac's, spelers en streamers van trillingen voorziet. Stack Audio heeft met de AUVA EQ een fraai voetje op de markt gebracht. 
lees verder>>

Vacature: verkoopadviseur gezocht voor winkels iEar'

Gepubliceerd op 11 maart 2024
Auteur: Redactie Hifi.nl
HiVisit iEar' Tilburg 2021_6Het team van iEar' met winkels in Tilburg en Amsterdam en natuurlijk de webshop online is op zoek naar uitbreiding in de vorm van een verkoopadviseur. Interesse? Lees snel verder!
lees verder>>

Review MoFi Electronics MasterPhono phonotrap: omarmende muzikaliteit

Gepubliceerd op 28 februari 2024
Auteur: Max Delissen
MoFi MasterPhonoHij werd al een tijd geleden aangekondigd, namelijk tijdens de High End Munich van 2022: de MoFi Electronics MasterPhono phonotrap. Op foto’s en 'in de folder' een indrukwekkend apparaat, maar de gevleugelde uitspraak in ons vak zegt: the proof of the pudding is in the eating.
lees verder>>

De Keuze van Kroese: review Harp, Albion (cd)

Gepubliceerd op 2 februari 2024
Auteur: Menno Bonnema
Harp Albion_3In januari schreven we al dat we met Sun's Signature teruggrepen naar 2023, omdat er in de eerste kalendermaand nou eenmaal niet veel nieuwe releases zijn. Op de eerste vrijdag van februari doen we dat nog eens, met het debuutalbum van Harp, getiteld Albion.
lees verder>>

Trilogy Audio 994 : un amplificateur mono hybride

Gepubliceerd op 2 januari 2024
Auteur: Pierre-Benoît Sepulchre
2023-12-18 TrilogyAudio994La société Trilogy Audio, basée au Royaume-Uni, lance le 994, un puissant amplificateur de puissance mono où tubes et semi-conducteurs fonctionnent de concert au cœur du circuit d'amplification.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE