NIEUWS

Nieuws van Cyrus

Redactie HiFi.nl | 22 augustus 2000

CYRUS komt in september en oktober uit met 4 nieuwe producten t.w.;

SmartPower stereo/mono eindversterker Winkelprijs f. 2198,--Deze opvolger van de Cyrus POWER versterker is de ideale partner voor Cyrus hifi en AV systemen. Met een vermogen van 60 Watt in stereo en 110 Watt als mono versterker is deze SmartPower mede door de Auto-start en Auto-power down functies, zeer flexibel en compatibel en is een echte “smart” versterker.

Quattro voorversterker/CD-speler Winkelprijs f. 2598,--Dit is voor Cyrus een geheel nieuw concept. In de prachtige behuizing is er behalve de standaard voorversterker en CD speler de mogelijkheid om intern uit te breiden met een RDS Tuner en een Multiroom unit. Dus naar een “Quattro”. De Tuner en de MR unit zijn optioneel en komen in de vorm van een in te bouwen Quattro FM card en een Quattro M-Room card. Prijs FM card f. 798,--. Prijs M-Room card n.n.b. De keuze van de eindversterker is geheel vrij, zodat hij af te stemmen is op de ruimte en de gekozen luidsprekers. (Cyrus Mono, SmartPower of XPA versterkers) Voor lifestyle klanten hoeft uitsluitend de zeer compacte Quattro zichtbaar te zijn, de rest kan “verstopt” worden.

CD 7 Referentie CD-speler Winkelprijs f. 3198,--Voorzien van de laatste ontwikkelingen m.b.t. transport mechanisme en 24 bit DAC technologie is dit het Cyrus paradepaard. Nog verder te perfectioneren door aansluiting van een PSX-R. De CD7 is een verbeterde versie van de DAD3 Q24.

Verder zullen vanaf oktober alle Cyrus apparaten ook in het ZILVER geleverd worden. De Cyrus HARK (meubel) is alleen in het zilver leverbaar.

Opzienbarend nieuws:

Cyrus wordt een totaalconcept door de elektronica te completeren met een 2 tal monitor luidsprekers de CLS 50 en de CLS 70 en de ICON. De ICON is de eerste luidspreker ter wereld met NXT technologie voor het midhoog in de high-end klasse. Als eerste zal de CLS 70 op markt komen de andere twee volgen eind dit jaar.

CLS 70 Compact monitor Winkelprijs f. 1748,-- per stuk.

De CLS 70 is een 2–weg monitor reflex luidspreker die geplaatst moet worden op een kwalitatief hoogwaardige stand van Cyrus. Ook de Mission Stance is voor deze luidspreker uitermate geschikt. In dit ontwerp zijn de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van luidsprekertechniek verwerkt. Resultaat een opmerkelijk niveau voor detail en een uniek en natuurlijk geluidsbeeld. Leverbaar in American Maple (echt fineer in een lichte kleur).Voor meer informatie:
TES Nederland b.v.
J.B. van Tuil
Tel: 0182-612669
Fax: 0182-614765
E-mail: jbvt@tesnl.nl
Website: www.tesnl.nl

EDITORS' CHOICE