NIEUWSManley Labs

Manley eindversterker

Redactie HiFi.nl | 27 juni 2003 | Manley Labs

Manley Mahi

Manley heeft onlangs een nieuwe mono-eindversterker geintroduceerd: De Mahi, een compacte versterker met een vermogen van 40 watt RMS (ultralineair) en 20 watt in triode. De versterker is een verdere uitbreiding van het Manley merk en combineert een aantal populaire modellen tot een compacte versterker.

De input bij de Mahi wordt verzorgd door een 12AT7WA buis en de output door vier EL84 buizen die worden aangedreven door een 6414 buis. De Mahi heeft een frequentiebereik van 10 Hz - 90 KHz. Verder is deĀ uitgangstrafoĀ van hoge kwaliteit en komt deze uit eigen huis.

WBT luidsprekeraansluitingen zijn standaard en er is een schakelaar voor de triode- en ultralineairstand. De mono versterker is te combineren met een tweede exemplaar, waardoor er eenĀ Mahi-Mahi combinatie ontstaat. BijzondereĀ eigenschap van deze combinatie is de verbeterdeĀ stroomreserve. Met name bij het weergeven van bas tonen komt deze capaciteit volledig tot zijn recht en ontstaat er een diepere en meer heldere basweergave.

MERK

EDITORS' CHOICE