NIEUWSDK Design

Nieuwe DK Design VS-1 MkIII


Redactie HiFi.nl | 17 januari 2006 | DK Design

(ingezonden mededeling)

DK Design group heeft met zijn ontwerpfilosofie een extreme hoge kwaliteit nagestreefd.  Het ontwerpteam heeft de VS-1 MKII geïntegreerde versterker verder uitontwikkeld, met als doel het reproduceren van muziek zo te beleven als de muzikant het zelf bedoeld heeft.

Binnen de perceptie van Daniël Khesin, de ontwerper van deze niet alleen robuuste maar zeer muzikale versterker, is er in geslaagd om techniek en muziek met elkaar te verenigen. U zult ervaren dat de kracht en betrokkenheid van deze geïntegreerde versterker uitmuntend zijn. Zonder in te boeten op verfijning en detail, valt direct op dat deze versterker een uitzonderlijke kwaliteit in prestaties en bouwwijze weet te bieden die zijn prijsklasse in extreme mate weet te ontstijgen.

De VS-1 Referentie MKIII maakt gebruik van Fet’s als power transistoren en in het voorversterker gedeelte heeft Daniël Khesin gekozen voor de legendarische muzikale 6922 tube. Ook is er in de nieuwe MKIII gekozen voor Cardas bekabeling en Cardas condensatoren, waardoor deze versterker nog meer emotie weet los te maken.
 De extreme bandbreedte van deze stereo geïntegreerde versterker zorgt voor een muzikale performance die u het gevoel geeft van betrokkenheid bij de live uitvoering. Samen met de fraaie maar doelmatige afstandsbediening heeft DK Design Group een versterker gebouwd die eigenlijk maar één slogan heeft: MUSIC THAT BREATHES

Introductieprijs: 4.500 euro

 

EDITORS' CHOICE