NIEUWSLinn

Nieuwe Linn EXOTIK voorversterker

Redactie HiFi.nl | 28 november 2006 | Linn

(Ingezonden mededeling)

Nieuwe Linn EXOTIK voorversterker

Linn kondigt de release aan van de nieuwe en verbeterde EXOTIK voorversterker, die volgens hen dezelfde hoge geluidskwaliteit biedt, maar met nog meer functionaliteit.

De nieuwe EXOTIK is een meerkanaals digitale en analoge voorversterker met acht hoogwaardige kanalen voor een reeks van audiotoepassingen. De nieuwe versterker combineert alle mogelijkheden van de analoge voorganger, nu uitgebreid met de toegevoegde voordelen van digitale signaalverwerking.

De nieuwe EXOTIK is volgens de fabrikant allereerst een geweldige stereo voorversterker, die een betere geluidsweergave levert met analoge stereo bronnen (zoals CD spelers en platenspelers). De nieuwe EXOTIK is nu volgens Linn echter ook in staat om een sterk verbeterde geluidsweergave te bieden met minder hoogwaardige digitale bronnen zoals sattelietontvangers en spelcomputers. De hoog kwalitatieve DA converters in de EXOTIK verbeteren de weergave van alle aangesloten digitale bronnen.

De nieuwe EXOTIK ondersteunt alle DSP modes, en levert zo surround mogelijkheden voor muziek en film door de reeds aanwezige surroundformaten te decoderen, ofwel door stereo bronnen te hercoderen naar surround, zodat de noodzaak om een aparte meerkanaalsbron aan te schaffen vervalt.

Voor de bezitters van een platenspeler heeft Linn een zeer goede MM/MC phonotrap toegevoegd aan de EXOTIK. Deze phonotrap is standaard afgeregeld op MM elementen, maar kan door de Linn dealer op verzoek van de eigenaar gemakkelijk worden omgeschakeld naar MC, als die daar behoefte aan heeft.

Vanwege de optimalisatie voor audio is de EXOTIK volgens de fabrikant een veilige keus voor nu en de toekomst, omdat het produkt niet wordt beĂŻnvloed door de voortdurend veranderende video-wereld.

Linn: "De nieuwe EXOTIK verbetert de weergave van elk systeem, en levert significante nieuwe functionaliteit in Ă©Ă©n eenvoudige stap"

De nieuwe EXOTIK voorversterker is leverbaar in zwart en zilver, en wordt wereldwijd geleverd door geauthoriseerde Linn dealers en Linn Custom Installations installateurs

Prijzen:
Linn EXOTIK: 4290 euro
Digitale upgrade module: 1600 euro
Losse phonotrap: 390 euro

MERK

EDITORS' CHOICE