NIEUWSMirage

Nieuwe subwoofers van Mirage

Redactie HiFi.nl | 05 februari 2008 | Mirage

(ingezonden mededeling)

De Canadese Omnipolar luidspreker specialist Mirage introduceert twee nieuwe subwoofers, de Prestige S10 en Prestige S8.

Deze nieuwe subwoofers zijn gepositioneerd boven de huidige Omni serie en vormgegeven in lijn met de bekroonde OM Design modellen. Net als de eerder genoemde Omni subs beschikken de twee Prestige subwoofers over de gepatenteerde Ribbed Elliptical Surround technologie die er voor zorgt dat er uit een relatief kleine behuizing grootse basweergave prestaties komen. Voor het krachtige laag zorgen de ingebouwde versterkers van 1200 Watt en 800 Watt, volgens Mirage genoeg vermogen om de grootste aardbeving of het laagste orgel octaaf geloofwaardig weer te geven.



De Prestige subwoofers hebben een zwarte pianolak afwerking. De aan de voorzijde gemonteerde stoffen grille, die de glasvezelcomposiet woofer verbergt, kan ook van de subwoofer afgenomen worden voor een meer ‘techie’ uitstraling. De basreflex poorten zijn aan de achterzijde van de subwoofer gevestigd. Ter onderstreping van het doordachte design levert Mirage bij de Prestige modellen aluminium spikes en bijbehorende schoteltjes waardoor akoestische koppeling tegen wordt gegaan.

Prijs
De Prestige S10 en Prestige S8 subwoofers zijn per direct leverbaar voor respectievelijk 799 euro en 599 euro.


EDITORS' CHOICE