Draadloze sub van Boston Acoustics

Redactie HiFi.nl | 08 februari 2008 | Boston Acoustics

(ingezonden mededeling)

Boston Acoustics introduceerde tijdens de CES de nieuwe Horizon Series 8-inch 150-watt draadloze subwoofer. De HPS 8Wi maakt gebruik van een geavanceerde 2,4GHz draadloze zender waarmee de gebruiker  ‘draadloos kan spelen’ en de subwoofer letterlijk op iedere plek in de kamer kan plaatsen voor een heldere, krachtige, kamervullende bass.



De Horizon HPS 8Wi is een 150-watt zogeheten ‘front firing’-configuratie met de poort aan de achterkant, ontwikkeld voor meer bass-reactie. Hij beschikt over volumeregeling, faseschakelaar, line level-ingang en DFE-ingang voor maximale flexibiliteit en de mogelijkheid prestaties aan te passen aan de smaak van de gebruiker en akoestiek in de kamer. De Deep Channel® Design-technologie (DCD) van Boston staat volgens de fabrikant garant voor een diepgaande en krachtige bass bij minder versterkerkracht en BassTrac® audioverwerking voor een heldere bass op ieder luisterniveau.



Om klanten de mogelijkheid te bieden hun Boston Horizon-luidsprekers aan hun eigen stijl en smaak aan te passen, beschikken alle luidsprekers over het exclusieve nieuwe P.O.P (Persoonlijk Optie Plan) van Boston Acoustics. Met P.O.P. kunnen klanten het uiterlijk van hun product eenvoudig aan hun interieur aanpassen met verwisselbare, stoffen grilles die verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren waaronder Glacier, Rosebud, Onyx, Pearl Gray, Caramel, Chocolat, Silver en Chili Pepper. Voor de aankoop van een nieuwe grille kunnen klanten binnenkort terecht op de nieuwe Europese website van Boston Acoustics www.bostonacoustics.com/POP, en selecteren daar de kleur naar keuze of nemen contact op met de dealer die deze kleuropties in voorraad heeft.

Prijs
De Boston Acoustics HPS 8Wi heeft een adviesprijs van 399 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE