NIEUWSDenon

Nieuw: Denon DVD-1800BD Blu-ray speler

Redactie HiFi.nl | 15 november 2008 | Denon
(ingezonden mededeling)

Denon verraste onlangs de AV-wereld door als eerste te komen met een puur digitaal Blu-ray Transport, de DVD-2500BT. Nu komt DENON met een betaalbaar alternatief, bedoeld om gecombineerd te worden met de nieuwe AVR-09 modellen uit de instap- en middenklasse.



De DVD-1800BD is een speler die naast een HDMI-uitgang met ondersteuning voor Bitstream HD-Sound ook een coaxiale- en optische digitale uitgang heeft voor Dolby Digital en DTS. Voor eindgebruikers die hun BD/DVD-speler graag analoog aan willen sluiten zijn er Component-Video, S-Video en Composiet-Video uitgangen te vinden aan de achterzijde, evenals een stereo analoge audio uitgang.

Aan de voorzijde zijn alleen de meest gebruikte bedieningstoetsen te vinden, de overige toetsen zitten op de bijgeleverde uitgebreide afstandsbediening. Een smalle sleuf in het frontpaneel geeft toegang tot een SD-Card lezer. Naast de mogelijkheid om digitale JPEG-foto’s en MP3/WMA muziekbestanden via SD kaarten af te spelen is dit SD-slot tevens bedoeld om extra content van Blu-ray discs met Bonus View (Profile 1.1) weer te geven.



Prijs:
De geadviseerde verkoopprijs is 749 euro en de DVD-1800BD is leverbaar in zwart of premium zilver.
MERK

EDITORS' CHOICE