NIEUWSJamo

Jamo R907 wint Digital Movie Award

Redactie HiFi.nl | 02 december 2008 | Jamo | Importeur: Audioscape

(ingezonden mededeling)

Zoals elk jaar heeft het tijdschrift Digital Movie ook dit najaar weer de Digital Movie Awards uitgereikt. De Awards zijn inmiddels uitgegroeid tot een waar keurmerk in de consumentenelektronica en worden uitgereikt aan de meest innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten in 20 verschillende categorieën. Met een ruime meerderheid van de stemmen heeft de Jamo R 907 de Digital Movie Award voor luidsprekersysteem van het Jaar 2008-2009 gewonnen.



“Door een uiterst aantrekkelijke, spraakmakende en toch slanke vormgeving te koppelen aan een voortreffelijke geluidskwaliteit en een opmerkelijk snelle basweergave, doet deze luidspreker nauwelijks onder voor zijn veelbesproken grotere broer de Jamo R909. Omdat ook de afwerking van het product zich op een hoog niveau bevindt, hebben de lezers en de redactie van Digital Movie besloten om de Digital Movie Award voor het Luidsprekersysteem van het Jaar 2008-2009 toe te kennen aan de Jamo R907”
, aldus de redactie van Digital Movie.

Het winnende luidsprekersysteem is te vinden in de december uitgave van Digital Movie of in de online uitgave op www.digitalmovie.nl. Hier zijn ook alle juryrapporten in hun geheel te lezen.

MERK

EDITORS' CHOICE