High End van Atoll

(ingezonden mededeling)

State-of-the-art producten van Atoll Electronique presenteren hun 400-serie: High End mag je het wel noemen. Maar Atoll weet waar naartoe er gewerkt moet worden en hier spreekt men over een echt verbluffend product. De IN400 heeft de nodige drive, energie en headroom. De sobere vormgeving bij Atoll geeft zoals gewoonlijk toestellen met een tijdloos uiterlijk.

Esthetisch onderdeel van het ontwerp dat enigszins vergelijkbaar is met de 200-reeks, is de "microblasting" van de frontplaat. Maar deze producten zijn vooral op muziekaliteit en techniek doorbrekend en goed bedacht.

De PR400 voorversterker zal hetzelfde eruit zien als de IN400 geïntegreerde versterker, maar de toekomstige AM400 versterker (en mono-blok) zal een meer traditionele benadering (rechthoekige vormgeving) hebben, dit om een esthetisch geheel te vormen.

Deze producten zullen worden gedemonstreerd op de Noir & Blanc Hifi Show (Brussel) in het Manos Hotel op 13 en 14 november 2010. Adres: Chaussée de Charleroi 100 te 1060 Brussel.

MERK

EDITORS' CHOICE