NIEUWS

Aldi introduceert 3D Full HD LED Smart TV

Televisie programma’s in High Definition, 3D films, mediaspeler, applicaties en een open internet browser. Klinkt als een lijstje van een duur merk televisie? Niet langer, want Aldi introduceert haar eigen 42 inch 3D Full HD LED Smart TV.

Geen tv kan tegenwoordig nog zonder 3D, dus ook deze niet. De Aldi tv is voorzien van een 3D panel met passieve polarisatietechniek en vier lichtgewicht 3D brillen. Daarnaast heeft het een ingebouwde DVB-T en DVB-C tuner met CI+ kaartslot, werkend met alle Nederlandse providers.

Ook applicaties mogen tegenwoordig niet meer ontbreken bij een beetje tv. Voor deze tv geldt dat niet alleen alle applicaties beschikbaar zijn, maar er ook een internet browser op zit. De bediening hiervan gaat via een meegeleverd draadloos toetsenbord en de ingebouwde wifi ontvanger.

Vanaf 18 juli is de 42 inch bij alle Aldi filialen verkrijgbaar met een prijs van onder de 700 euro. Bij deze prijs krijg je vier 3D brillen, wifi en een draadloos toetsenbord. Over de kwaliteit kunnen we helaas nog niets melden. 


EDITORS' CHOICE