AudioQuest Black Beauty XLR 1,0 mtr

280 x bekeken | geplaatst op 10 mei 2024



kenmerken

Merk AudioQuest
Categorie Interlinks
Type Interlink
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2023
Geplaatst op 10-05-2024

Beschrijving



De Audioquest black Beauty is de meest betaalbare interlink waar Audioquest hun Zero techniek heeft toegepast. De Zero techniek zorgt ervloor dat de interlink vele minder compressie heeft. Compressie zorgt ervoor dat wat erin gaat als signaal er niet uitkomt helaas. Audioquest is de eerste fabrikant in audio kabels die dat mogelijk maakt.
De vraag is; "Wat voegt de Zero Techniek toe in geluid bij de Black Beauty? ".
Je hebt veel meer dynamiek en kracht in het laag, maar vooral gepaard met meer rust en controle. Het middengebied (stemmen) zijn opener en ook hier hoor je de toename in meer rust en grip. Het hoog is niet alleen transparanter, maar ook hier heb je meer rust waardoor je geen enkele vorm van hardheid in het hoog waarneemt. Ook is de stage breder en dieper t.o.v. de Earth van Audioquest.
Audioquest maakt gebruik van PSC+ koper bij de Black Beauty. Dit is het meest zuivere koper dat men toepast bij haar kabels. Hert voordeel zit met name in de klank en in de gelaagdheid erin. Ook is het laag zeer kernachtig en is de aanslag kort en krachtig.
Een ander sterk punt van de Black Beauty is de fysieke tastbaarheid van stemmen en instrumenten. Waarbij de grote stage een 3D ervaring geeft waarin stemmen en instrumenten volledig vrij staan in de ruimte voor je.
Kabels worden verkocht omdat ik andere apparatuur gekocht heb waardoor ik de Black Beauty kabels in cinch zal moeten kopen.

Nieuwprijs €1089

Vaste prijs €650

Alleen serieuze gegadigden hoeven te reageren
Vragen over het nog aanwezig zijn of biedingen worden niet beantwoord




EDITORS' CHOICE