PS Audio Perfect Wave Power Plant 5

313 x bekeken | geplaatst op 27 mei 2024

€ 2.250,-



kenmerken

Merk PS Audio
Categorie Netfilters
Type Perfect Wave Power Plant 5
Serienummer 046662
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2017
Geplaatst op 27-05-2024

Beschrijving


Wegens overlijden van onze klant in consignatie aangeboden:

Deze prachtige PS Audio Power Plant 5.
Het hart van de PerfectWave Power Plant P5 is een interne, hoog vermogen analoge versterker die perfect geregelde wisselstroom produceert met extreem lage vervorming en een ultra lage uitgangsimpedantie. PS Audio`s gepatenteerde sinus golf technologieën als CleanWave en MultiWave bieden u de mogelijkheid, om systeem specifiek, uw installatie te gaan fijn tunen.

Met een eenvoudige druk op het touchscreen display controleert u alle belangrijke functies. De PerfectWave Power Plant P5 levert continu tot 1000 Watt en 50 Ampère geregelde stroom en hij doet dit ongelooflijk snel dankzij zijn ingebouwde reserves, mede daardoor wordt uw set een stuk dynamischer.



Waarom heeft u een Power Plant nodig ?

Alles wat we horen in een audiosysteem is in een of andere vorm gemoduleerde wisselstroom. Hetzelfde gaat ook op voor een videosysteem, alles wat je ziet is ook opgebouwd vanaf wisselstroom. Spijtig genoeg is onze liefde voor de best mogelijke reproductie van opgenomen geluid of beeld afhankelijk van de stroom die ons aangeleverd wordt door de energieleveranciers. Wisselstroom is het fundament van elk audio/video systeem.In de meer dan 50 jaar dat high-end audio evolueert hebben we geleerd dat de stroom die ons aangeleverd wordt alles behalve zuiver en stabiel is en zelfs vaak van heel slechte kwaliteit is.

De PS Audio PerfectWave Power Plant is dé oplossing voor dit probleem, hij gebruikt de aangeleverde stroom alleen om nieuwe, stabiele stroom te genereren en biedt zo de mogelijkheid aan de componenten in uw systeem om het beste van zichzelf te geven.
De Power Plants worden beschouwd als dé belangrijkste component in een A/V systeem. Met een PerfectWave Power Plant zal je set altijd in staat zijn optimale performantie te leveren.

DE NIEUWPRIJS VAN DIT ONMISBARE APPARAAT WAS €.4495,-




EDITORS' CHOICE