AURALiC ALTAIR G2.1 streamer/dac/ voorversterker

217 x bekeken | geplaatst op 19 juni 2024

€ 3.500,-



kenmerken

Merk Auralic
Categorie Netwerkspelers
Type Altair G2.1
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2023
Geplaatst op 19-06-2024

Beschrijving


ALTAIR G2.1, een allesomvattende digitale en analoge broncomponent, biedt een overvloed aan mogelijkheden voor de prestatiegerichte G2.1-serie. Door alle beschikbare functies van AURALiC te combineren met het ultrastille G2.1-chassis, is de ALTAIR G2.1 perfect voor de meest veeleisende muziekliefhebber. Of het nu gaat om een titel met hoge resolutie van een online streamingdienst, een bestand op een NAS-schijf of een LP op een draaitafel, de ALTAIR G2.1 levert prachtig weergegeven, dynamische muziek, van bijna elke bron.
Passieve analoge volumeregeling
De Altair G2.1 is (onder andere) een streamer mét een ingebouwde DA-converter, een passieve (eenmaal op het juiste volume gezet staat er geen spanning meer op de volumeregeling) analoge volumeregeling met weerstandsnetwerk, een zeer goede MM-phonotrap én een kwalitatief hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang.
Muziek afspelen kan via de zelf ontwikkelde Lightning DS app, Roon, UPnP/DLNA Media Server, Amazon Music Unlimited, HighResAudio, KKBOX, Qobuz Sublime+, TIDAL Connect, AirPlay, Spotify Connect en TuneIn Internet Radio.

Hardware-upgrades omvatten Unity Chassis II: een koperen behuizing die interferentie minimaliseert, een anti-vibratie voettekstsysteem op een massieve basis, klokken gewapend met hypernauwkeurige femto-seconde klokken, een Pure-Power-voeding en klasse A Orfeo-uitgangsmodules. Internetradio, Airplayâ„¢, Bluetooth, USB-connectiviteit en optionele interne opslag zijn beschikbaar.
Bedien de ALTAIR G2.1 met de Lightning DS-app
Bedien de ALTAIR G2.1 intuïtief via de beproefde Lightning DS-app, of de bedieningselementen worden duidelijk weergegeven op het 4-inch kleurendisplay met hoge resolutie. Deze uitgebreide functieset completeert: Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit, slimme IR-bediening en een vergrendelde analoge volumeregeling.

Unity Chassis II
Het ALTAIR G2.1-chassis is ontworpen als een dubbele behuizing, waarbij een buitenbehuizing van hoogwaardig aluminium wordt aangevuld met een binnenlaag van koper. Een basis met hoge massa en een verbeterd vier-voet meervoudig veersysteem maken de stille, geluiddempende prestaties van de ALTAIR G2.1’s Unity Chassis II compleet.

Wordt geleverd met harde schijf voorbereiding.

Compleet met originele doos en remote.

Nieuwprijs Euro 5800,= Vraagprijs Euro 3500,= of een reëel bod!




EDITORS' CHOICE