Marantz SA-12 SE Zwart

105 x bekeken | geplaatst op 28 juni 2024

€ 2.799,-



kenmerken

Merk Marantz
Categorie CD spelers
Type SA-12 SE Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 28-06-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - In 1982 lanceerde Marantz zijn eerste cd-speler, de CD-63. In de jaren daarna werd Marantz bekend als specialist op het gebied van cd-spelers. De SA-12 Special Edition is gebaseerd op het ontwikkelingsproces van het paradepaardje SA-10 en ontwikkeld door hetzelfde team. De liefde voor muziek is duidelijk hoorbaar en hij verspreid de kracht en emotie van muziek op ongekende wijze.Het speciaal voor audio ontwikkelde schijfmechanisme SACDM-3 kan SACD's, cd's en compilaties op cd-rom en dvd-rom weergeven. Hij is ook voorzien van een asynchrone USB-ingang, geschikt voor formaten van maximaal PCM/DXD 384kHz/32 bits en DSD 11,2 MHz. De Marantz Musical Mastering Stream zet alle PCM-bestandsformaten om in DSD-formaat met behulp van geavanceerde filtratie en verwerking voordat de Marantz Musical Mastering Conversion de 1-bits datastroom direct omzet in een analoog signaal zonder het gebruik van een conventionele D/A-converter.De kern van de SA-12SE is een compleet nieuw SACDM-3 transportmechanisme dat uitsluitend gemaakt is om SA-CD's, CD's en muziek op data-CD's optimaal tot hun recht te laten komen. Dit nieuwe mechanisme belooft een uitzonderlijke geluidskwaliteit van conventionele cd's en SACD's en staat de luisteraar toe via de computer zijn eigen, hoogwaardige audiocompilaties op dvd's te branden. De SA-12SE ondersteunt FLAC-bestanden vanaf 44,1 kHz tot 192 kHz met een resolutie tot 24 bit, alsmede DSD 2,8 MHz en DSD 5,6 MHz, ALAC (Apple Lossless), AIFF- en MP3-bestanden. Het maken en afspelen van hoogwaardige audiocompilaties wordt zo makkelijk en leuk.

De voeding van de SA-12SE heeft een grote ringkerntransformator met secundaire wikkelingen van zuurstofvrij koper die, in combinatie met de schottkydiodes met hoge snelheid en vermogen, voor de zuiverste gelijkspanning in de gelijkrichter zorgt. Er zijn onafhankelijke voedingen voor de analoge en digitale circuits om verstoring tot een minimum te beperken.

Voor muziek op een thuiscomputer is de SA-12SE een geheel functionele digitaal-analoogconverter. Verder bevat hij optische en coaxiale digitale ingangen voor bestaande broncomponenten. Deze ingangen ondersteunen bestanden tot 192kHz/24 bits. De asynchrone USB-B-ingang voor directe aansluiting op een computer is compatibel met PCM- en DXD-muziekbestanden tot en met 384 kHz/32 bits, alsmede DSD 2,8 MHz, DSD 5,6 MHz en DSD 11,2 MHz.

Aanbieder


Stassen Hifi
om 10:00 weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE