Kef LSX II Soundwave by Terence Conran Edition

297 x bekeken | geplaatst op 9 augustus 2024

€ 1.050,-



kenmerken

Merk Kef
Categorie Luidspreker front
Type LSX II Soundwave by Terence Conran Edition
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 09-08-2024

Beschrijving


Prijs is per paar - Ervaar het plezier van toonaangevend geluid met de KEF LSX II. Dit compacte draadloze luidsprekersysteem brengt hifi-audio naar uw woonkamer, thuiskantoor of studio.

De KEF LSX II is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden benaderd. Dit is de volgende generatie van plug-and-play luidsprekersystemen. Hoe je ook naar je muziek luistert, het is gemakkelijk te doen dankzij het nieuwe W2 draadloze platform. Uitgebreide aansluitmogelijkheden, KEF Connect app en uitgebreide streamingmogelijkheden. Sluit de Kef LSX II aan op een tv, desktop, laptop, console of draaitafel en de kamer wordt direct gevuld met ongerept, natuurlijk geluid.

Met de nieuwste KEF Connect-app kun je de Kef LSX II rechtstreeks vanuit de palm van je hand bedienen. Zodra de Kef LSX II is uitgepakt, biedt de app een intuïtief installatieproces om een ??eenvoudige installatie te garanderen.

Aanbieder


Stassen Hifi
om 10:00 weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE