Van Den Hul zilver interlinks

237 x bekeken | geplaatst op 9 augustus 2024

€ 550,-



kenmerken

Merk van den Hul
Categorie Interlinks
Type IT ZILVER
Serienummer 65
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2020
Geplaatst op 09-08-2024

Beschrijving


VAN DEN HUL ZILVER INTERLINKS
MC ZILVER IT 65G.
NIEUWPRIJS 1198 EURO bij Iear.
Wil er graag 550 euro voor hebben.

Omschrijving van de Van den Hul MC Silver 65G IT
De Van den Hul MC Silver 65G IT is een analoge audio interlink met True Transmissie technologie, een hybride ontwerp, halogeenvrij. Met de MC Silver IT 65 G wordt alle productiebehandeling met uiterste zorg uitgevoerd en wordt maximale aandacht besteed aan het handhaven van een zeer constante karakteristieke impedantie langs de hele kabel, evenals in het microdomein, om signaalreflecties te voorkomen, zelfs tot zeer hoge frequenties.

Het middelste geleider bestaat uit 19 extreem hoogwaardige Matched Crystal (MC) geëxtrudeerde OFC-strengen met een zeer dikke en dichte geëxtrudeerde Matched Crystal (MC) puurste zilvercoating aangebracht in een mechanische verwerkingsstap. De diameter van deze middengeleider is 1,4 mm. en de dwarsdoorsnede is 1,17 mm². De weerstand in het midden van de snoeren is opvallend laag: 1,43 Ohm/100 m.

De typische capaciteit is: 83 pF/meter. De isolatie tussen de kern en de afscherming is gemaakt van Teflon-tape in verschillende lagen met een doorgaans lage relatieve diëlektrische constante van 1,4. De dubbele afscherming is gemaakt van 96 x 0,10 mm. Matched Crystal (MC) OFC draadvlechtwerk met een zeer dikke en dichte coating van zeer zuiver zilver met daaronder een spiraalvormig overlappende wond zeer zuiver 2,5 x 0,05 mm. zilveren lint. De externe isolatie is gemaakt van het speciale materiaal Hulliflex EHD. Dit specifieke isolatiemateriaal is te kostbaar om in alle producten te verwerken. MC Silver IT 65 G vertoont een extreem uitgebreid frequentiebereik van 65 GigaHertz.

Er moeten voorzorgsmaatregelen worden genomen om buigen rond een zeer kleine radius te voorkomen. De minimale veilige waarde van de buigradius is 58 mm. De buitendiameter van de MC Silver IT 65 G is 5,8 mm., een formaat dat perfect past bij de 5,5 mm gouden RCA-connector.




EDITORS' CHOICE