Master & Dynamic komt met draadloze speaker van beton

Master & Dynamic heeft de handen ineen geslagen met een werelberoemd architect. De Master & Dynamic MA770 is het resultaat. Een draadloze speaker gemaakt van beton.

Sir David Adjaye is de man achter het design. Deze architect is een bekende in zijn veld en heeft bijvoorbeeld het nieuwe Smithsonian in Washington vormgegeven. Of het je smaak nou wel of niet is, uniek is de MA770 wel.

Beter geluid door beton

Het architectonische hoogstandje heeft ook een geluidsreden. Het beton zorgt voor een demping die tot vijf keer beter is dan hout en tot tien keer beter dan plastic, zo is de claim. Dat resulteert in schoner geluid. Volgens Master & Dynamic is de demping van de MA770 zo goed dat je de speaker centimeters voor een platenspeler kunt zetten zonder dat deze er last van ondervindt.

Beschikbaar voor pre-order

Onder de kap vinden we twee vier inch kevlar woofers, een 1.5 inch titanium tweeter en een honderd watt klasse D versterker. De draadloze speaker is ook voorzien van fraaie aluminium controleknoppen en heeft Chromecast ingebouwd. Met Chromecast kan je draadloos muziek afspelen via je smartphone. De Master & Dynamic MA770 is beschikbaar voor pre-order voor 1900 euro op de officiële website.

MERK

EDITORS' CHOICE