Grimm Audio MU1 mediaspeler bij Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid viert de (na)zomer met de jaarlijkse Indian Summer Shows. De editie van zaterdag 14 september aanstaande zal zich richten op presentaties van Grimm Audio. 

Vandaag waren liefhebbers al bij Beter Beeld & Geluid welkom voor een middagje Classic Albums met Harbeth en Luxman, maar ook voor de Indian Summer Show op zaterdag de 14de hebben we inmiddels alle details: een presentatie van de nieuwe Grimm Audio MU1 mediaspeler en de LS1be met LS1s-dmf subwoofers. "Wij hebben nog geen betere digitale bron gehoord op de LS1be dan de MU1 en de combinatie van deze componenten zal je iedere opname laten beleven alsof het de eerste keer is dat je deze hoort."

Grimm MU1

In de MU1 – die Grimm de “Ultimate Digital Music Source” noemt – zit alle knowhow van de ontwikkelaars van Grimm. "Letterlijk decennia aan kennis en ervaring zijn gevloeid in het ontwerp, dat naar onze mening zeker in combinatie met de Grimm luidsprekers een vanzelfsprekendheid kent die we nog niet gehoord hebben. Wij gaan de MU1 demonstreren met zijn interne Roon server met alle mogelijke bestandsformaten. Niet dat dat veel uitmaakt – de MU1 klinkt fantastisch met welk audio-formaat dan ook!"

Grimm LS1be

"De Grimm LS1be is met afstand onze favoriete (en beste!) actieve luidspreker, zeker in combinatie met de LS1s-dmf (digital motional feedback) subwoofers met hun ultra-lage vervorming. Wat dit systeem aan werkelijkheidsweergave neerzet is ongelooflijk! De LS1be is in staat alle soorten muziek goed weer te geven en zet vooral groot orkestwerk neer als bijna geen andere luidspreker. Een droom, zeker in combinatie met de MU1!"

Presentatie Grimm MU1 & LS1be

Je bent welkom op 14 september vanaf 13.00 uur bij Beter Beeld & Geluid Hilversum voor een demonstratie van de combinatie van MU1 en LS1be + LS1s-dmf. Voor de show kun je je inschrijven via deze link. Toegang is uiteraard gratis en na afloop is er tijd voor een hapje en een drankje.

MERK

EDITORS' CHOICE