NIEUWSWharfedale

Wharfedale opent website voor directe verkoop aan consumenten

Het Britse luidsprekermerk Wharfedale heeft een nieuwe website gelanceerd om zijn producten rechtstreeks aan consumenten te verkopen. Een belangstellende kan de nieuwe website, te vinden op wharfedale.eu, natuurlijk ook gebruiken om informatie te verzamelen voor een eerste oriëntatie. Op dit moment geldt een openingskorting van tien procent.

Luidsprekers van Wharfedale nu ook online te koop

De geschiedenis van Wharfedale begint in 1932 als oprichter Gilbert Briggs zijn allereerste luidspreker bouwt in de kelder van zijn huis in Ilkey, Yorkshire. Luidsprekers zijn altijd het kernproduct van het bedrijf geweest, hoewel in het verleden ook uitstapjes naar andere producten zijn gemaakt. Wie meer wil weten over de geschiedenis van Wharfedale kan daarvoor terecht op de nieuwe website van Wharfedale.

Het huidige portfolio van Wharfedale bestaat uit een mix van modern en klassiek uitgevoerde luidsprekers. Vlaggenschipmodel Elysian ziet er heel anders uit dan de Linton. Wharfedale bouwt vloerstaanders, monitorluidsprekers, soundbars, centerluidsprekers en subwoofers en zowel de muziekliefhebber als de filmliefhebber die meerkanaals geluid wil hebben kan dus zijn gading vinden bij Wharfedale. Ook draadloze luidsprekers maken deel uit van Wharfedale’s portfolio. De nieuwste productlijn is de Evo4.

Meer weten? Kijk dan op wharfedale.eu. Oh, en op dit moment geldt een openingskorting van tien procent.

MERK

EDITORS' CHOICE