NIEUWSLG

LG OLED Day bij Van Havere op zaterdag 14 mei 2022

De Belgische dealer Van Havere zal op zaterdag 14 mei a.s. de laatste generatie OLED-televisies van fabrikant LG in het zonnetje zetten. De televisies van LG horen bij de beste in de wereld en LG levert zijn panelen ook aan andere fabrikanten. Jaar na jaar worden de OLED-televisies van LG de bekroond met talloze awards.

Dat succesverhaal wil LG ook in 2022 verder zetten. De OLED evo line-up is sterk uitgebreid en bevat voor ieder wat wils, van fervente filmfans tot diehard gamers, en een groot range van beeldformaten, t.w. van 42 inch tot 97 inch. Ja, LG brengt binnenkort ook de eerste 42 inch OLED op de markt.

Ook nieuw is de Evo Technologie. Deze is terug te vinden in zowel de G2 als C2 series en deze techniek moet garant staan voor een hogere helderheid. Met een LG OLED evo-televisie haal je topbeeldkwaliteit in huis.

Maar de beelden worden ook helderder, vooral bij de G2-modellen. Deze hebben de nieuwste ? (Alpha) 9 Gen 5 intelligente processor met Brightness Booster technologie van de G2-modellen, waardoor deze meer helderheid leveren door verbeterde warmteafvoer en een geavanceerd algoritme.

Vanaf zaterdag 14 mei kunnen belangstellenden het nieuwe protfolio van LG ontdekken in de showroom van Van Havere. Televisies van 42 inch tot 77 inch staan opgesteld en van 10:00 uur tot 18:00 uur wordt iedereen verwelkomd met een drankje, terwijl genoten kan worden van de onvergelijkbare beeldkwaliteit.

Adres en contactgegevens Van Havere

Van Havere
Hoevensebaan 99
2950 Kapellen
Tel.: +32 (0)3 664 75 68
E-mail: info@vanhavere.be
Website: https://vanhavere.be/


EDITORS' CHOICE