NIEUWSiEar Tilburg

Twee vacatures bij iEar': installateur en verkoopadviseur

Redactie Hifi.nl | 24 juli 2022

Audiospeciaalzaak iEar' heeft momenteel twee mooie vacatures openstaan, die we bij dezen graag even delen. Voor de vestiging in Tilburg is het team op zoek naar een ervaren verkoopadviseur. Daarnaast wordt voor de beide filialen (Tilburg en Amsterdam) gezocht naar een monteur/installateur. Beide functies zijn fulltime.

Gezocht: Verkoopadviseur iEar' Tilburg

Als verkoopadviseur ben je zelf verantwoordelijk voor een deel van de verkoop aan klanten. In de winkel benader je klanten actief en begeleid je hen in het totale verkoopproces. Je voorziet klanten van de gewenste productinformatie en demonstreert daarbij de desbetreffende producten. Samen met de collega’s in het salesteam ben je verantwoordelijk voor een geordende winkel en een prettige winkel- en werksfeer.

Profiel
* grote affiniteit met audio/video apparatuur
* ervaring in de winkelverkoop van audio/video apparatuur
* ruime productkennis
* klantvriendelijk, pro-actief, enthousiast en communicatief vaardig
* minimaal MBO werk- en denkniveau

Aanbod
iEar' biedt je een uitdagende verkoopfunctie in één van de betere Hifi speciaalzaken met uitsluitend topproducten, waarbij leer- en doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn. In een prettige werkomgeving ben je onderdeel van een team met muziekliefhebbers en audiofielen. Bij iEar' hanteren ze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie (dinsdag t/m zaterdag).

Interesse?
Richt een korte en bondige motivatie met je CV per email aan marijke@iear.nl

Vragen
Voor vragen over deze vacature richt je je tot Ron Geurts | 088 – 5443510 |  ron@iear.nl

Gezocht: Audio monteur/installateur iEar' Tilburg/Amsterdam

In de beide winkels in Tilburg en Amsterdam en in de webshop wordt dagelijks hoogwaardige audio, home cinema, streaming audio en domoticasystemen verkocht. Een belangrijk onderdeel van deze service is de installatie van deze systemen bij de klant thuis. Ben jij servicegericht, technisch en doe je graag een stapje extra voor de klant? Dan zijn ze bij iEar' op zoek naar jou!

Je installeert volledig zelfstandig of met collega installateurs hoogwaardige audio/video-apparatuur, hifi-sets, televisies, geavanceerde domoticasystemen en bijbehorende bekabeling bij klanten. Je stelt systemen in en geeft uitgebreide uitleg over de werking van de apparatuur aan de klant. Het oplossen van storingen op locatie behoort tevens tot je takenpakket. Je basis is onze winkel in Tilburg en vanuit daar rijd je door heel Nederland en België.

Profiel
* een afgeronde technische MBO-opleiding
* minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
* klantvriendelijk, enthousiast en servicegericht
* hands-on mentaliteit en oog voor detail
* herkennen van commerciële kansen bij de klant
* affiniteit met audio/video is een pré
* in het bezit van rijbewijs B

Aanbod
iEar’ biedt je een uitdagende functie in één van de betere hifi-speciaalzaken met uitsluitend topproducten. In een prettige werkomgeving ben je onderdeel van een team met muziekliefhebbers en audiofielen. Bij iEar’ worden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gehanteerd.

Interesse?
Richt een korte en bondige motivatie met je CV per email aan marijke@iear.nl

Vragen?
Voor vragen over deze vacature richt je je tot Ron Geurts | 088 – 5443510 |  ron@iear.nl

iEar’ | Ultimate Sound and Vision
iEar’ is sinds 2003 specialist in beeld en geluid. Gevestigd in Tilburg en Amsterdam werken wij voor klanten uit heel Nederland en België. Onze specialisaties zijn High-end Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica. Voor elke wens op één of meerdere van deze gebieden hebben wij binnen elke budget een passende oplossing, waarbij we kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel hebben staan, zodat je jarenlang plezier zult beleven aan het gekozen systeem.

Onze adviseurs staan je graag te woord en demonstreren de mogelijkheden in één van onze luisterruimtes of experience area’s. Wij werken uitsluitend met de beste merken op het gebied van beeld- en geluid.


EDITORS' CHOICE