NIEUWSLindemann

Lindemann Musicbook Combo: krachtige streamer, versterker en DA-converter

Het Duitse audiobedrijf Lindemann heeft de Musicbook productlijn uitgebreid met de Musicbook Combo. Feitelijk is de Music Combo een samentrekking van de Musicbook Source en de Musicbook Power. De gebruiker hoeft alleen luidsprekers aan te sluiten, want de Musicbook Combo is een versterker met analoge en digitale ingangen en streaming-functies.

Lindemann Musicbook Combo: compacte alles-in-één

De Musicbook Combo van het in Duitsland gevestigde Lindemann is een compact apparaat. Onder de motorkap bevindt zich een tweekanaals klasse D versterker die 70 Watt per kanaal aan acht Ohm kan leveren. De dempingfactor is groter dan 500 dus de Musicbook Combo is ook een stabiele versterker.

De gebruiker kan muzieksignaal via een analoge cinch-lijningang aanleveren of via een digitale ingang. DA-conversie komt voor rekening van twee AK4493 DAC-chips die werken in dubbele differentiële monomodus. De Musicbook Combo heeft ook een aansluiting voor een draaitafel met een mm-element.

Verder is er een uitgebreide ondersteuning van streaming-functies. De gebruiker kan de gangbare streaming-diensten gebruiken, internetradio of muziek vanaf een NAS op zijn eigen netwerk of ergens op internet. De gebruiker hoeft alleen luidsprekers toe te voegen en het muziekfeestje kan beginnen.

Lindemann Musicbook Combo: prijs en leveringsinformatie

We hebben nog geen prijs en leveringsinformatie voor de Benelux vernomen. Louter ter indicatie, op een Duitstalige website zagen wij een prijs van 3.979 euro.


EDITORS' CHOICE