Conrad-Johnson ART 88: vlaggenschip voorversterker met buizen

Het Amerikaanse audiobedrijf Conrad-Johnson heeft een nieuwe vlaggenschip voorversterker genaamd ART 88 aangekondigd. De nieuwe voorversterker heeft buizen aan boord, maar voor het overige heeft Conrad-Johnson nog geen details vrijgegeven, ook nog geen leveringsinformatie. Wel zijn er fraaie foto’s van de ART 88 opgedoken en die willen we graag delen met onze lezers.

Conrad-Johnson ART 88: handgebouwde buizenvoorversterker

Conrad-Johnson bouwt versterkers die zonder uitzondering zijn voorzien van buizen. Het nieuwste model is de ART 88, een voorversterker die meteen het vlaggenschip van de vloot van voorversterkers zal worden. De ART 88 wordt met de hand gebouwd in de fabriek van Conrad-Johnson in de VS.

Conrad-Johnon heeft nog geen technische details over de ART 88 bekend gemaakt. De ART 88 heeft volgens de website van Conrad-Johnson een adviesprijs van 28.000 dollar, maar dat is een Amerikaanse prijs. De prijs in Europa wordt beïnvloed door wisselkoersschommelingen, transportkosten, invoerheffingen en het lokale BTW-tarief. De Amerikaanse prijs is dus niets meer dan een indicatie van in welke markt de ART 88 zich bevindt. We weten niet wanneer de levering van de ART 88 zal beginnen.


MERK

EDITORS' CHOICE