NIEUWSIsoAcoustics

IsoAcoustics V120 Mount Isolation and Aiming: hoogwaardig flexibel ophangsysteem voor luidsprekers

IsoAcoustics heeft het V120-ophangsysteem aangekondigd dat is bedoeld om luidsprekers in professionele omgevingen en in luisterruimtes van veeleisende consumenten op te hangen aan muren of plafonds. Het V120-ophangsysteem omvat een reeks van montage- en richtaccessoires.

IsoAcoustics V120

De eenvoudig te installeren V120 Mount past de innovatieve isolatietechnologie toe voor studiomonitors die vaak worden gebruikt in immersieve audio, en biedt de nodige structuurisolatie om de beeldvorming en helderheid te verbeteren voor professionele studiomonitors aan de muur en aan het plafond. Met een verscheidenheid aan montageopties, de mogelijkheid om de steunen 360 graden te draaien en een kantelfunctie die tot 90 graden kan worden afgesteld, maakt de V120 het eenvoudig om luidsprekers te installeren en af te stellen voor optimale prestaties.

Wanneer een luidspreker op een oppervlak wordt geplaatst, zal het met dat oppervlak communiceren op een manier die de geluidskwaliteit kan aantasten. Trillingen worden door de structuur geleid en teruggeleid naar de luidspreker, hetgeen resulteert in verminderde helderheid en nauwkeurigheid. Het uitsmeren van details die tussen twee of meer kanalen worden gedeeld, kan resulteren in een verminderde nauwkeurigheid van het geluidsbeeld, hett fundamenteel is voor de meeslepende audio-ervaring. Door de overdracht van energie tussen de luidspreker en de ondersteunende structuur te verminderen, biedt de V120 verbeterde beeldvorming en helderheid.

Om plaats te bieden aan de verschillende bevestigingspunten op de professionele audioluidsprekers van vandaag, is de IsoAcoustics V120-montage compatibel met een groot aantal adapters, waardoor oplossingen worden geboden voor alle toepassingen, variërend van wandmontage tot bevestiging aan metalen rails.

De V120 wordt geleverd met een plafondplaat die direct aan het plafond kan worden bevestigd of kan worden verwijderd, zodat de V120-montage aan andere oppervlakken en structuren kan worden bevestigd met behulp van een van de IsoAcoustics V120-montageadapters. De V120 kan aan de muur worden gemonteerd met behulp van de V120 muurbeugel, aangepast aan truss-systemen, Unistrut of bevestigingsmateriaal van derden.

Meer weten? Kijk dan op de website van IsoAcoustics.

MERK

EDITORS' CHOICE