Luistershow op zat. 28 jan. a.s. bij Hifi Studio Wilbert vanwege 50e verjaardag

De in Utrecht gevestigde audiodealer Hifi Studio Wilbert bestaat dit jaar vijftig jaar. Liefhebbers van topgeluid en design weten al vijftig jaar hun weg te vinden naar de Korte Jansstraat in Utrecht. Dit jubileumjaar trakteert Hifi Studio Wilbert belangstellenden op een aantal fijne hifishows, waarin de smaakmakers van de hifi extra in het zonnetje zullen worden gezet. Op zaterdag 28 januari a.s. is de aftrap met een luistershow en presentaties van Graham Audio, Rega Research en Naim Audio.

Graham Audio

Paul Graham en Derek Hughes,de goeroe van de 'Thin Wall Cabinets', zijn op 28 januari a.s. bij Hifi Studio Wilbert te gast, samen met Marco Oudheusden van Hexagon Audio. Begeleid door hun passie en eindeloze kennis kan er uitgebreid kennis worden gemaakt met de unieke Graham LS 8/1 en LS 5/5F luidsprekers. Beide modellen zullen die dag worden opgesteld in twee luisterruimtes met de nieuwste elektronica van Rega, Naim Classic 200 serie, Pass Labs en dCS.

Derek Hughes zal aan de hand van luisterfragmenten op ongeëvenaarde wijze uitleg geven over de verschillende ontwerpfacetten van beide luidsprekers. Natuurlijk is er de mogelijkheid om de makers uitgebreid vragen te stellen.

Rega Research

De dag wordt muzikaal omlijst door de dj's Bram en Sam Verellen van Joenit, Benelux importeur van de producten van het Britse audiobedrijf Rega.De unieke Rega Naiad, het topmodel en studieobject waarin alle uitersten van het gedachtegoed van Rega verenigd zijn, staat die dag opgesteld zodat de luisteraar de referentieklasse zelf kan ervaren.

Natuurlijk zal ook worden gespeeld met de Rega P8 en P10, die direct zijn afgeleid van de Rega Naiad.

Naim Audio

In de ochtend is er de introductie van de nieuwe Classic 200 serie van Naim Audio met de nieuwe Naim NSC 222, NAP 250 en NPX 300 door Rowan Dernee van Latham Audio.

De toegang tot de luistershow op 28 januari a.s. is gratis maar inschrijving wordt op prijs gesteld zodat Hifi Studio Wilbert de bezoekerstroom en de catering in goede banen kan leiden. Inschrijven kan via https://wilbert.nl/formulier. Vanzelfsprekend zal er goede koffie zijn met een lekkernij.

Lees ook het verslag van ons eerdere bezoek aan Hifi Studio Wilbert.

Adres en contactgegevens Hifi Studio Wilbert

Hifi Studio Wilbert
Korte Jansstraat 11
3512 GM Utrecht
Tel. 030 – 231 9874
E-mail: wilbert@wilbert.nl
Website: https://www.wilbert.nl/


EDITORS' CHOICE