Luistershow met versterkers van Modus Audio bij PUUR hifidelity op 3 en 4 februari a.s.

De in Zeist gevestigde audiodealer PUUR hifidelity zal op 3 en 4 februari a.s. als eerste dealer in Nederland de kersverse versterkers van het Nederlandse audiomerk Modus Audio demonstreren. PUUR belooft dat bezoekers hun vingers af kunnen likken, ook vanwege de hapjes en drankjes die de luistershow zullen opluisteren.

Modus Audio bij PUUR hifidelity

Op 3 en 4 februari a.s. zal PUUR hifidelity in Zeist de voor- en eindversterker van het Nederlandse Modus Audio aan belangstellenden demonstreren. Deze versterkers zijn de eerste producten van het Nederlandse bedrijf en ze zullen gezelschap krijgen van luidsprekers van Kharma, een bron van Pink Faun en alles wordt met elkaar verbonden met kabels van Ikigai en AudioQuest.

Lees ook onze recensie over de versterkers van Modus Audio.

Het nieuwe Nederlandse high-end merk Modus Audio werkte meer dan tien jaar aan hun onlangs op het Dutch Audio Event gepresenteerde voor-eindversterker combinatie, en dat hoor je volgens PUUR hifidelity. “Samen met de prachtige Kharma Elegance dB-7 Signature speakers, de onovertroffen Pink Faun 2.16 Ultra streamer i.c.m. de Chord Dave DAC, Ikigai en AudioQuest bekabeling wordt dit een systeem om je vingers bij af te likken, en dat is nog een understatement. Zorg dat je bij de eerste dealershow in Nederland bent om dit moois te komen beluisteren en bewonderen. Uiteraard zorgen wij, zoals u van ons gewend bent, voor heerlijke hapjes en drankjes om deze primeur te begeleiden,” aldus het team van PUUR.

Adres en contactgegevens PUUR hifidelity

PUUR hifidelity
Slotlaan 306
3701 GX Zeist
Nederland

Tel.: +31 (0)30 - 307 8477
E-mail: info@puuravd.com
Website: https://puurhifidelity.nl/


EDITORS' CHOICE