NIEUWSExposure

Exposure lanceert top-loading 3510 CD-speler

Sinan Kökbugur | 22 februari 2024 | Fotografie Fabrikant | Exposure | Importeur: Top HiFi

Het Britse Exposure Electronics heeft een CD-speler aan zijn 3510-productlijn toegevoegd. De 3510 CD Player heeft geen lade maar een schuifklep aan de bovenkant waar de gebruiker de CD in kan leggen. De 3510 CD Player beschikt over een analoge cinch-uitgang en digitale uitgangen. Fotografie: Strictly Stereo.

Exposure 3510 CD Player

Exposure Electronics is gevestigd in Groot-Brittannië en bestaat sinds 1974. Dit jaar viert het bedrijf zijn vijftigjarig jubileum en de lancering van de 3510 CD Player moet het feestje luister bijzetten. De 3510-productlijn bestaat uit versterkers en de 3510 CD Player is de eerste bron in de lijn.

De 3510 CD Player bouwt voort op zijn compactere tegenhanger uit de XM-serie, waarbij het van bovenaf geladen schijfmechanisme een soortgelijk schuifdeksel en een magnetische klem heeft. DA-conversie komt voor rekening van een twee PCM1704 24-bit DAC-chips met daarna volledig discrete analoge uitgangscircuits. Er is een grote ringkerntransformator met aparte wikkelingen voor het CD-loopwerk en de audiocircuits, samen met een zeer stabiele kristalklokreferentie om goed jitterprestaties te garanderen. De behuizing is volledig van aluminium van hoge kwaliteit en voorzien van een geëxtrudeerd frontpaneel “om ongewenste resonantie en elektromagnetische velden te beheersen”, aldus Exposure.

De koper kan kiezen uit een zwarte of titanium afwerking en een IR-afstandsbediening wordt meegeleverd. De prijs voor de Benelux is nog niet bekend gemaakt.


EDITORS' CHOICE