NIEUWSSonoro

Sonoro Escape: productlijn van draagbare luidsprekers

Het Duitse audiobedrijf Sonoro heeft een nieuwe productlijn aangekondigd van draagbare luidsprekers. De nieuwe reeks heeft de naam Escape gekregen en dat symboliseert een beetje het doel van de luidsprekers, d.w.z. ongebondenheid en vrij en draadloos gebruik in en om het huis.

Sonoro Escape

Sonoro is vooral bekend van zijn tafelradio’s en alles-in-één producten, maar het bedrijf is bezig zijn portfolio in een gestaag tempo uit te breiden. Zo heeft de Duitse fabrikant ook passieve luidsprekers in zijn portfolio opgenomen. Nu is er dan ook een reeks verplaatsbare draadloze luidsprekers aan het portfolio toegevoegd. De leden van de Escape-productlijn zijn bedoeld voor gebruik in en om het huis. De afmetingen in aanmerking nemende zijn ze minder geschikt om mee te nemen naar een feestje in het bos of op het strand, maar daarentegen klinken ze volgens de fabrikant beter dan de compactere concurrenten.

Sonoro Escape P9: mobiel 360 graden geluid

Op het terras, bij het zwembad, bij de barbecue of binnenshuis. De Escape P9 brengt tot 16 uur draadloos muziekgenot op de gewenste plek. Dankzij de vier rondom opgestelde speakers en de naar boven gerichte Upfire subwoofer ervaart de luisteraar met de P9 indrukwekkend 360 graden geluid. Het doordachte ontwerp van hoogwaardige materialen is niet alleen indrukwekkend, maar ook spatwaterdicht volgens de IPX4-norm.

Uitgerust met Bluetooth 4.2, USB en een AUX-aansluiting biedt deze draagbare designluidspreker de gebruikelijke mobiele afspeelmogelijkheden. Bovendien kan het eenvoudig worden geüpgraded om de voordelen van WiFi-streaming te bieden met behulp van de M1 Air-module. Wil je een groter gebied bestrijken met geluid, dan kun je via Bluetooth Twin Mode een tweede P9 aansluiten en genieten van echt stereogeluid.

De afmetingen van de Escape P9 zijn 731 x 220 x 220 millimeter (H x B x D) en hij weegt 12,3 kilogram

Sonoro Escape P6 BT: compact en krachtig geluid

De Escape P6 BT is een maatje kleiner (hoogte 550 millimeter, breedte en diepte 200 millimeter) en heeft twee i.p.v. vier drivers aan boord (die overigens van hetzelfde model zijn als in de P9). Ook de P6 BT heeft een naar boven gerichte subwoofer. Dankzij het lage gewicht van 7,5 kg is hij nog eenvoudiger te vervoeren naar de plek waar goed geluid nodig is in een aantrekkelijk design. De ingebouwde 24-BIT DSP zorgt voor krachtig en indrukwekkend kamervullend geluid.

De P6 BT kan ook worden gecombineerd met een tweede model met hetzelfde ontwerp om echt stereogeluid te produceren.

Sonoro Escape P6 Air: muziek streamt door alle kamers

Van de tuin via de woonkamer naar de keuken en weer terug en mis geen seconde van je favoriete nummer. Geen probleem met de Escape P6 AIR. Door hem in een bestaand netwerk te integreren, kun je zonder verdere moeite gebruik maken van moderne, cross-room Wi-Fi-streaming. De Escape P6 Air ondersteunt Apple AirPlay, Google Chromecast, Spotify Connect en is Roon Ready. Natuurlijk is er ook Bluetooth-connectiviteit.

Sonoro Escape: prijzen en leveringsinformatie

Sonoro biedt de leden van de Escpae productlijn aan in de kleuren zwart en wit en in een kleur die “tan” wordt genoemd.

Sonoro Escape P9:       1.199 euro
Sonoro Escape P6 Air:    799 euro
Sonoro Escape P6 BT:    699 euro

MERK

EDITORS' CHOICE