NIEUWSSonos

Sonos Voice Control is nu ook voor bediening van Spotify te gebruiken

Met de lancering van Sonos Voice Control (SVC) in 2022, heeft het Amerikaanse Sonos een compleet nieuwe ervaring geïntroduceerd voor ‘voice control’, die puur is gemaakt voor luisteren op Sonos. Hiermee kunnen luisteraars volgens de fabrikant makkelijk verbinding maken met de gewenste content. Om het gebruik van SVC (beschikbaar in het Engels en Frans) nog completer te maken is het vanaf vandaag mogelijk muziek uit Spotify te bedienen met SVC.

Sonos Voice Control

Zowel met Spotify Free als Premium luister je met een simpele “Hey Sonos” naar al je favoriete Spotify muziek, podcasts of luisterboeken op je Sonos-systeem.

Wanneer Spotify je meest gebruikte streamingdienst is voor het luisteren van muziek op je Sonos-systeem, dan speelt SVC automatisch muziek af via Spotify. Om je luisterplezier nog eenvoudiger te maken, beheer je nu ook je muzieklijsten via SVC. Met bijvoorbeeld: “Hey Sonos, I like this song” zal het liedje worden opgeslagen in je favorieten. Of met: “Hey Sonos, play some Jazz” zal Sonos je Jazz-lijst afspelen (mits je die hebt) of een Jazz-afspeellijst die het beste bij jou past.

Bij SVC is privacy een grote prioriteit. SVC verwerkt je commando volledig op de luidspreker, dus er wordt geen audio naar de cloud gestuurd, opgeslagen, getranscribeerd of beluisterd door wie dan ook. Deze lokale verwerking zorgt ook voor betere reactiesnelheid, eenvoudige vervolgacties en een veilige ervaring.


EDITORS' CHOICE