NIEUWSAudio-Life

Luistershow bij AudioLife op 12 en 13 april a.s. met AVM, DeVORE, Vicoustic en Furutech

De in Buren gevestigde audiodealer AudioLife zal op vrijdag 12 april en zaterdag 13 april a.s. een luistershow organiseren waarbij de alles-in-één streaming-versterkers van het Duitse AVM luidsprekers van DeVORE Fidelity zullen aansturen. Alle kabels komen van Furutech en de luisterruimte zal akoestisch worden geoptimaliseerd met akoestische panelen en bass traps van Vicoustic. De toegang is gratis maar vanwege het beperkte aantal plaatsen moeten belangstellenden zich van tevoren even aanmelden.

AVM, DeVORE Fidelity, Vicoustic en Furutech in het zonnetje op 12 en 13 april a.s. bij AudioLife

Op vrijdag 12 april en zaterdag 13 april 2024 nodigt AudioLife in Buren alle high-end audio liefhebbers uit om te komen luisteren naar de AVM CS 2.3, 5.3 en 8.3 all-in-one streamers in combinatie met de luidsprekers OrangUtan O/baby en O/96 DeVORE FIDELITY.

De luistershow zal worden verdeeld over twee luisterruimtes.

In de eerste luisterruimte zullen de DeVORE OrangUtan O/baby luidsprekers worden opgesteld met afwisselend de AVM CS 2.3 en CS 5.3 all-in-one streamer/versterker. Volgens AudioLife zijn deze combinaties in hun prijsklasse de ultieme uiting van muzikaliteit en dynamiek. Lees ook onze recensie over de AVM Inspiration CS 2.3.

In de tweede luisterruimte gaat het team van AudioLife nog een stap verder. De AVM CS 8.3 zal worden gecombineerd met de  DeVORE: de OrangUtan O/96. Met zijn hoge rendement is de combinatie met de CS 8.3 er een van rijke klankkleuren, muzikale controle en explosieve dynamiek.

Volgens AudioLife is een goede stroomvoorziening een belangrijk onderdeel van een audioset. Ook wordt vaak onderschat wat goede netwerkbekabeling kan doen in je set. Alle bekabeling zal komen van Furutech.

Ten slotte, voor de best mogelijke akoestiek wordt de ruimte voorzien van de akoestische panelen en bass traps van Vicoustic, want ook de akoestiek van de ruimte is cruciaal voor een geluidsbeeld dat niet vermoeit en je maximaal de muziek intrekt.

Wij hebben voor deze show weer beide luisterruimtes beschikbaar en natuurlijk - zoals altijd - wat lekkers in huis voor bij de koffie of thee.

Wij plannen per dag twee dagdelen/sessies om te voorkomen dat we te weinig plaatsen beschikbaar hebben:

Eerste sessie: 11.00 uur tot 13.00 uur
Tweede sessie:: 13.30 uur tot 15.30 uur

Een bezoeker mag uiteraard binnen het gekozen tijdslot binnenkomen en ook gaan wanneer je wilt. Natuurlijk zorgt AudioLife voor koffie en thee met iets lekkers. Belangstellenden wordt verzocht zich aan te melden voor het plannen van de catering en ook omdat het aantal plaatsen beperkt is. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar info@audio-life.nl en geef dan ook even het gewenste dagdeel aan. Meer weten? Kijk dan op de website van AudioLife.


EDITORS' CHOICE