NIEUWSAuris Audio

Auris Mystik draaitafel: traditie en innovatie

Het Servische audiobedrijf Auris Audio heeft een nieuwe draaitafel gelanceerd genaamd Mystik. Door geavanceerde technologie te combineren met klassieke ontwerpprincipes, herdefinieert de Mystik volgens de ontwerpers de luisterervaring. De Mystik wordt speelklaar afgeleverd, d.w.z. inclusief toonarm en element.

Auris Mystik

Het chassis van de Auris Mystik is gemaakt van het geavanceerde Kerrock composietmateriaal. Dit biedt volgens de fabrikant ongeëvenaarde trillingsbestendigheid en duurzaamheid. Het moderne, minimalistische ontwerp integreert naadloos in elke omgeving, waardoor het zowel een stijlvol als functioneel onderdeel is van elke hifiset.

De Mystik is in de fabriek voorzien van de nauwkeurig ontworpen Hawk T809 Tonearm. “Met de Mystik brengen we een nieuw niveau van sonische excellentie naar zowel audiofielen als gewone luisteraars,” zo verklaart hoofdontwerper en oprichter Milomir Trosic. “Onze focus lag op het creëren van een draaitafel die een meeslepende en ongerepte luisterervaring biedt door middel van nauwkeurige engineering en hoogwaardige materialen.”

De geavanceerde DC 9V-12V motor van de draaitafel is opgehangen in speciale rubberen afstandhouders. Deze technologie zorgt voor een consistente audioweergave die niet wordt beïnvloed door schommelingen in de elektrische voedingsspanning.

Dankzij de robuuste 10 millimeter schacht en de hardmetalen plaat vermindert de subschotel het wow- en fluttergeluid aanzienlijk en levert zo een buitengewoon hoog niveau van audiogetrouwheid. De Mystik is uitgerust met een speciale rubbersamenstelling die uitzonderlijke stabiliteit en trillingsreductie biedt. De verstelbare hoogtefunctie zorgt voor nauwkeurige nivellering, wat zorgt voor een optimale luisteromgeving.

De Mystik-draaitafel wordt geleverd als plug-and-play hificomponent, compleet met een vooraf geïnstalleerd element en verbindingskabel. Hierdoor kunnen gebruikers na het uitpakken, neerzetten en aansluiten meteen een plaat opzetten en gaan luisteren.

Auris Mystik: technische specificaties 

  • Snelheid: 33,3  of 45 toeren per minuut, te selecteren met schakelaar
  • Aandrijfprincipe: riemaandrijving
  • Diameter draaiplateau: 299 millimeter
  • Hoofdlager: keramische kogel, bronzen cilinder
  • Snelheidsvariatie (wow en flutter): 33,3 +/- 0,012%, 45 +/- 0,012%
  • Toonarm: T809
  • Afmetingen: 400 x 300 x 110 millimeter
  • Gewicht: 4,6 kilogram
  • Adviesprijs: 999 euro

MERK

EDITORS' CHOICE