NIEUWS

Eenvoudige installatie

Werner Ero | 07 februari 2015 | Fotografie Werner Ero



Een ander zeer belangrijk aspect van Busch-free@home® is de installatie zelf. Tot nu toe was het installeren van besturingsfuncties voor domotica namelijk beslist niet eenvoudig. Zeker niet als het gelijktijdig schakelen en gecombineerde functies betrof. Die tijd is voorbij want Busch-free@home® is ook voor de installateur een intuïtief en gebruiksvriendelijk systeem. De basis is de 2-draads bustechniek, waarbij er volledige vrijheid bestaat voor het centraal of decentraal plaatsen van de aktoren. Zo ontstaat een overzichtelijk en betrouwbaar systeem en toont Busch-free@home® zijn werkelijke kracht. Door het combineren van verschillende functies ontstaan bovendien zeer persoonlijke en uitgebreide programma’s. Bovendien is het System Access Point - de centrale van Busch-free@home® - te verbinden met verschillende sensoren die de aangesloten functies regelen.



Dubbel eenvoudig
De kennismaking met het systeem gaat stap voor stap via een handige wizard. Voor minder ervaren domotica-installateurs biedt Busch-free@home® ook een korte online-cursus gericht op het snel leren begrijpen en toepassen van het systeem. Zo zijn elektro-installateurs in een mum van tijd de expert voor hun klanten op het gebied van eigentijdse huisbesturing. Configuratie en bediening van Busch-free@home® zijn dankzij de gratis app voor Android en iOS eenvoudig en snel. En dat geldt ook voor de inbedrijfname. Bovendien kunnen installateur en bewoner de instellingen met iedere computer of tablet zelf aanpassen.



Conclusie
Met de nieuwe uitbreiding van het Living Space® Experience breidt Busch-Jaeger zijn expertise verder uit met implementaties op utiliteitsgebied. In de zorgkamer is een heel reële invulling gegeven wat huisautomatisering voor taken kan verrichten wanneer ouderen langer thuis moeten blijven wonen, terwijl de hotelkamer bewijst dat het comfort voor de hotelgasten duidelijk nog verder kan worden verbeterd en op een nog hoger peil kan worden gebracht. Het Busch-free@home® huisbesturingssysteem is een duidelijke handreiking naar domotica voor iedereen. Vele mogelijkheden van de grote en vaak kostbare systemen zijn nu bereikbaar tegen aanmerkelijk lagere kosten en met een aanzienlijk eenvoudiger installatie.
Wat wil een mens nog meer?

www.busch-Jaeger.nl


EDITORS' CHOICE