Artikelen van Quintijn BultermanReview HiFi Rose RS520: evolutie

Gepubliceerd op 29 november 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
2022-09-26 HifiRoseRS520Inmiddels zijn we op een tijd en plaats in de geschiedenis, waar muziek en video iets vluchtigs is. En zelfs niet eens meer een product dat tastbaar is. Geen cd of blu-ray meer. Muziek luisteren is een kwestie van een digitale knop op een touchscreen. Dus waarom zou je geen hifi-apparaat in huis halen wat dit concept volledig omarmt? Het nieuwste wat er qua hifi-evolutie te verkrijgen is. Zou dat de HiFi Rose RS520 kunnen zijn? Daar gaan we achter komen.
lees verder>>

Review Jabra Elite 7 Pro

Gepubliceerd op 21 november 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
2021-09-01 JabraElite7ProUit het huidige pakket van in-ear toepassingen van Jabra selecteerden we de Elite 7 Pro, een volgens de makers revolutionair product dat voorzien is van Jabra MultiSensor Voice-technologie die de beste gespreksfuncties van zijn klasse biedt. Maar hoe zit het met de audiokwaliteiten bij muziekweergave?
lees verder>>

Review Bowers & Wilkins Px8: 5-sterren-headfi

Gepubliceerd op 8 november 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
2022-09-28 BenWPx8_11Toen we enige tijd geleden de Bowers & Wilkins Px7S2 hebben getest, gingen we door een emotionele achtbaan. We waren verrast, verblijd, verward en verbaasd. Totdat we te horen kregen dat er nog een model boven zou komen. Dat is de PX8 geworden. En na weken lang wachten, hebben we de Bowers & Wilkins Px8 eindelijk goed kunnen beluisteren en testen. Maar maakt de Px8 de belofte waar? En van ons weer 'B&X'-gelovigen?
lees verder>>

Samsung T7 Shield: snelle opslag in je binnenzak

Gepubliceerd op 4 oktober 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
Samsung T7 Shield _1Opslag is een belangrijk onderwerp voor muziekliefhebbers. Of het nu gaat om een fraaie lp-collectie, fysiek in de kast, of een digitale bibliotheek op een computer, server of externe SSD. In die laatste categorie hebben we eerder al eens gekeken naar de oplossingen van Samsung, waaronder de Samsung Portable SSD T7. Wat maakt dat de externe SSD's van deze fabrikant zo populair zijn?
lees verder>>

Review Teufel Real Blue TWS: muziek voor de massa

Gepubliceerd op 11 september 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
Teufel Real Blue TWS_3Laten we er geen doekjes om winden; we testen een hoop Teufel producten. Want in de lage landen zijn we doorgaans erg blij met Teufel. Dat komt omdat je veelal een goed product, voor een hele betaalbare prijs krijgt. Dan doe je het al snel goed, nietwaar? Maar laten we daar ook eerlijk in zijn. We testen deze Teufel Real Blue TWS wel eerst even voordat we er een stempel 'goed' op drukken. Of had er misschien iets beter gekund?
lees verder>>

Review Bowers & Wilkins CDA-16 custom install eindversterker

Gepubliceerd op 29 augustus 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
2021-04-01 BowersAndWilkins CDA-16Custom install is een categorie die aan populariteit wint, om meerdere redenen. De behoefte aan 'onzichtbare' audio of de wens om de woning zo volledig mogelijk te automatiseren zijn er twee van. Toch bestaat er bij veel mensen een beeld dat het een dure aangelegenheid is. In de praktijk blijkt dat enorm mee te vallen, zo leerde ik onder meer bij Comfort & Design. Zeker als je zelf handig bent en een mooi project wel aandurft. In die categorie kijken we vandaag naar de CDA-16, een 16-kanaals eindversterker van Bowers & Wilkins.
lees verder>>

Review Teufel Supreme On en Supreme in: voor op vakantie

Gepubliceerd op 23 augustus 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
Teufel SupremeAch ja, Teufel, je denkt ook aan alles... Dat hoorde toch bij een ander merk? Toch is het voor deze review 100 procent accuraat. We hebben voor deze test namelijk twee stuks hoofdplezier van de Berlijnse fabrikant ontvangen. Die hebben we alweer eventjes in gebruik, maar de kern van de test kwam nu pas echt naar voren. Mocht je het nog niet geraden hebben; "VAKANTIE!". In Zuid-Frankrijk zijn we er nog eens goed ingedoken.
lees verder>>

Review Bowers & Wilkins PX7 S2

Gepubliceerd op 29 juni 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
Bowers & Wilkins PX7 S2_3Toen Bowers & Wilkins ruim twee jaar geleden de PX7 uitbracht, waren we daar enorm van onder de indruk. De geluidskwaliteit was, zeker voor een bluetooth ANC koptelefoon, ongekend goed. De technologische ontwikkelingen gaan snel en de concurrentie op het gebied van draadloze ANC modellen is moordend. Daarom heeft de fabrikant besloten een PX7 S2 uit te brengen, verbeterd met de nieuwste technologie. Levert dat een stap vooruit op?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE